Obavijesti

Sport

Komentari 55

Danijel Pranjić: Ne ljutim se na Franjića, samo je išao na loptu

Danijel Pranjić: Ne ljutim se na Franjića, samo je išao na loptu
3

Ne ljutim se na Franjića. Ovo je nogomet, a takve stvari se u nogometu događaju. Franjić je išao na loptu i što se mene tiče, sve je u redu. Nema nikakvih problema

VIDEO

Izbornik Niko Kovač štedio je Danijela Pranjića ne bi li se ovaj što bolje oporavio od ozljede da bude spreman za udarnu momčad hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, međutim baš kada se Pranjić oporavio i započeo pripremnu utakmicu protiv Australije, Ivan Franjić oštro je uklizao u lijevog beka 'kockastih', ozlijedio mu gležanj i doveo mu nastup na SP-u pod znak upitnika. Start australskog Hrvata na Danijelu Pranjiću zabrinuo je cijelu Hrvatsku, međutim sam Danijel Pranjić nije niti malo ljut na igrača Australije i tvrdi kako se 'te stvari u nogometu događaju'.

- Ne ljutim se na Franjića. Ovo je nogomet , a takve stvari se u nogometu događaju. Franjić je išao na loptu i što se mene tiče, sve je u redu. Nema nikakvih problema - rekao je uz lagani smiješak Danijel Pranjić te dodao kako ne zna koliko će mu trebati za oporavak.

VIDEO

Posljednju pripremnu utakmicu pred otvaranje SP-a protiv Brazila kapetan Darijo Srna doživio je kao 'dobar test za igrače koji ne igraju tako puno'.

- Ovo je bio dobar test za igrače koji ne igraju tako puno. Imamo tešku skupinu, ali sada naš izbornik ima slatke brige oko sastava koji odrediti za utakmicu otvaranja protiv Brazila . Domaćin protiv Srbije nije igrao super, ali nije bio ni loš, međutim, Brazil je favorit na toj utakmici, kao i na cijelom prvenstvu - rekao je Srna.

VIDEO

Jedan od onih kojima će utakmica protiv Brazila svakako biti posebna je i Eduardo da Silva koji se nada kako Hrvatska može iznenaditi na turniru.

- Za mene je ovo san. Igrati utakmicu protiv Brazila u Brazilu na otvaranju Svjetskog prvenstva . Mislim da će obje momčadi na početku biti nervozne, ali čim lopta krene s centra to će nestati. Brazil je favorit u utakmici protiv nas, ali i za cijelo prvenstvo, ali nadam se da će Hrvatska odigrati dobro Svjetsko prvenstvo koje se nikada neće zaboraviti. Imamo igrače i pravu momčad da budemo ' dark horse ' turnira - rekao je Eduardo da Silva.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici koji se igra večeras od 19.30 sati. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti
UŽIVO Rijeka - Dinamo 1-0:  Marko Pjaca zabio iz penala, nije slavio protiv bivšeg kluba!
PRATITE DERBI SEZONE

UŽIVO Rijeka - Dinamo 1-0: Marko Pjaca zabio iz penala, nije slavio protiv bivšeg kluba!

Bivši igrač 'modrih' pogodio je u gornji desni kut iz penala kojeg je skrivio Pierre-Gabriel na Pašaliću. Taj udarac vjerojatno ni dva golmana ne bi obranila... Suigrači su ga brzo zagrlili, a Pjaca nije proslavio gol