Obavijesti

Sport

Komentari 86

Dejan Lovren: Nisam spavao zbog tog promašenog penala

Dejan Lovren: Nisam spavao zbog tog promašenog penala
7

Bio sam najtužniji čovjek na svijetu. Da sam barem zabio taj penal... Nisam mogao spavati. Ali život ide dalje, rekao je Lovren nakon promašenog penala u Istanbulu

VIDEO

Dejan Lovren promašio je penal u raspucavanju i odveo Bilićev Bešitkaš u osminu finala Europske lige. Liverpool je izgubio u Istanbulu 1-0, istim rezultatom kojim su dobili prvu utakmicu šesnaestine finala natjecanja na Anfieldu.

Nakon produžetaka u kojima nije bilo golova, pucali su se penali. Na istom mjestu prije 10 godina Liverpool je u čudesnom finalu Lige prvaka pobijedio Milan na penale, nakon što je gubio 3-0 na poluvremenu. Dejan Lovren otkrio je kako se osjećao nakon tog promašaja u razgovoru za klupsku televiziju.

- Bio sam najtužniji čovjek na svijetu. Da sam barem zabio taj penal... Nisam mogao spavati. Ali život ide dalje. To je nogomet. Čovjek pogriješi. Ne isplati se gledati unatrag. Ja uvije pokušavam gledati naprijed - rekao je Dejan Lovren.

Smiju se Lovrenu, a ne pitaju se zašto Sterling nije pucao

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Lovren je pucao peti penal. Njegov promašaj odveo je Bešiktaš u osminu finala, a on Dejana na stup srama. Engleski navijači vrijeđali su i ismijavali hrvatskog nogometaša nakon utakmice pitajući se kako on košta 25 milijuna eura.

Zanimljivo kako se nisu pitali zašto odgovornost petog penala nije preuzeo Raheem Sterling s plaćom od 100.000 eura tjedno i zašto se on "pravio Englez". Uostalom, Englezi i penali. Oni su vjerojatno zadnji koji bi trebali ikome išta prigovoriti kad su u pitanju penali i ispadanja s velikih natjecanja upravo nakon penala.

- Lovren je bio hrabar što je izabrao pucati peti penal. No penali su uvijek lutrija. Tako je to u nogometu - rekao je trener Liverpoola Brendan Rodgers. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 86
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub