Obavijesti

Sport

Komentari 167

Kupuju i bez Zdravka: Dinamo doveo beka Petra Stojanovića

Kupuju i bez Zdravka: Dinamo doveo beka Petra Stojanovića
1

Sretan sam i ponosan što sam u klubu koji u posljednjih desetak godina dominira i ostvaruje odlične rezultate, rekao je 20-godišnji Slovenac, novi desni bek Dinama

VIDEO

Dinamo nije dugo tražio zamjenu za Ivu Pinta koji odlazi u Norwich. Za "modre" je u utorak poslijepodne petogodišnji ugovor potpisao Slovenac Petar Stojanović (20).

- Hvala ljudima iz Maribora koji su mi omogućili da danas budem ovdje i potpišem za Dinamo. Sretan sam i ponosan što sam u klubu koji u posljednjih desetak godina dominira i ostvaruje odlične rezultate. Uvjeren sam da ću s Dinamom u godinama koje dolaze nastaviti osvajati trofeje - rekao je nakon potpisa ugovora novi desni bočni u Maksimiru koji ima i tri nastupa za slovensku reprezentaciju.

Petar je najmlađi debitant u momčadi Maribora i u slovenskoj reprezentaciji. Iako ima tek 20 godina, iz Maribora nosi i iskustvo igranja u Ligi prvaka.

- Već dulje vrijeme pratimo Petra i znamo koje su mu kvalitete. Mlad je, ima tek 20 godina, ali i iskustvo igranja na visokom nivou u Mariboru, reprezentaciji i Ligi prvaka tako da smo uvjereni kako je pravo rješenje za naš desni bok. 

- Naravno, još ima mjesta za napredak i sigurni smo da će kada se malo navikne na novi klub i grad i općenito okolinu biti samo sve bolji - rekao je Dinamov trener Zoran Mamić, prenosi službena internetska stranica kluba.

Zdravko Mamić nije bio na predstavljanju igrača u Maksimiru. Prvi čovjek Dinama ne smije obavljati svoju dužnost u klubu niti komunicirati s bratom Zoranom, Mirkom Barišićem, Nikkyjem Vuksanom i nekim članovima NO kluba zbog mjere izrečene prilikom puštanja uz jamčevinu iz Remetinca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 167

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Sopiću se 'conteovski' pristup neće isplatiti. Zbog sukoba s Miškom mogao bi dići sidro
KOMENTAR

Sopiću se 'conteovski' pristup neće isplatiti. Zbog sukoba s Miškom mogao bi dići sidro

Plus+ Igrači pod Conteom 'pregore', a čini se da se isto dogodilo i u Rijeci. Željko Sopić (49) u svlačionicu Rijeke donio je silnu energiju, "vozio je" na 5000 okretaja, išao all in...