Obavijesti

Sport

Komentari 157

'Rog ima naše puno povjerenje, a vraća ga na najbolji način...'

'Rog ima naše puno povjerenje, a vraća ga na najbolji način...'
3

Nogometaši Dinama pobijedili su Lokomotivu u Maksimiru 3-1. Mladi Marko Rog zabio je dva gola, a Ante Ćorić jedan. Dinamo je sada preskočio Hajduk na tablici

VIDEO

Dinamo je slavio na Maksimiru protiv Lokomotive Sretena Ćuka 3-1. Lokosi su pružali fenomenalan otpor, većinu utakmice, a u nekim trenucima su mogli i zabiti za vodstvo. No u tim trenucima "modre" je spašavao golman Eduardo. Dinamo je poveo preko Roga u 5. minuti, a Grezda je izjednačio na 1-1 pred kraj prvog poluvremena. Rog je ponovo zabio za 2-1 u 72. minuti, a konačnih 3-1 postavio je Ante Ćorić šest minuta kasnije. Dinamo se ovom pobjedom popeo na drugo mjesto prve HNL, bod ispred Hajduka i dva iza Rijeke. 

Trener Dinama Zoran Mamić bio je zadovoljan nakon utakmice i zaslužene pobjede protiv Lokomotive.

Čestitke momčadi na teškoj, ali zasluženoj pobjedi. Gledali smo zanimljivu utakmicu, vidjeli četiri gola i puno šansi tako da je publika mogla uživati. Mene kao trenera zadovoljava što smo nastavili pobjednički niz, nitko se nije ozlijedio i pripremit ćemo se za derbi jer nakon dugo vremena imamo tjedan da smo na okupu, a nemamo utakmicu - rekao je Mamić nakon utakmice pa objasnio što se dogodilo s Eduardom, koji je dobio udarac u glavu:

- U sudaru je dobio jak udarac, na početku se činilo da ga treba mijenjati, ali on je inzistirao da je u redu i u nastavku s par dobrih obrana pokazao da je u redu - zaključio je trener Dinama, a prenijela službena stranica Dinama. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Fenomenalni Marko Rog

Marko Rog je danas briljirao, a pohvale je dobio i s klupe. 

- Zabio je dva gola danas, ali već dulje vrijeme igra jako dobro i promiče se u jednog od glavnih igrača naše momčadi. Ima naše puno povjerenje i vraća to na najbolji mogući način.

Što se tiče igre, Zoran Mamić nema zamjerki, ali brine ga loša realizacija njegovih igrača. Dinamo je imao par izvrsnih prilika u drugom poluvremenu, ali nije uspio zabiti. 

- Sigurno da nije idealno kada promašimo toliko šansi kao danas i treba to popraviti, ali stvaramo prilike i uvijek se nađe netko tko zabije, a siguran sam da će i napadači doći na svoje - rekao je Mamić te kratko prokomentirao solidnu igru Ante Ćorića:

- Uz kvalitetu i znanje koje ima on može uvijek donijeti prevagu i to je put kojim treba ići.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 157
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi