Obavijesti

Sport

Komentari 22

Dinamo je konačno proigrao u Zlataru, Inter okrenuo Zmaja...

Dinamo je konačno proigrao u Zlataru, Inter okrenuo Zmaja...
14

Od 15.30 sati Dinamo gostuje kod Oštrca u Zlataru u 1/16 finala Kupa. Županijski drugoligaš pripremio je pravu feštu za dolazak branitelja naslova i prvaka Hrvatske

VIDEO

Danas od 15.30 sati igraju se prve utakmice šesnaestine finala Kupa. Na rasporedu su utakmice Zmaj Blato - Inter-Zaprešić, Duga Resa - Osijek, Poreč - Zadar i Oštrc - Dinamo.

S obzirom na kvalitetu protivnika, ali i umor igrača te težak raspored u nastavku, Dinamo je u Zlataru izveo rezervnu postavu: Ježina, Matel, Morris, Goncalo, Musa, Machado, Olmo, Cekici, Gojak, Ćorić, Hodžić.

KRAJ Oštrc - Dinamo 1-7: Držali su se hrabro domaćini do 27. minute kada je Machado zabio iz penala. Ali domaćini su izjednačili prije kraja prvoga dijela. Zabio je kapetan Marko Trčak u 44. minuti.

No "modri" su se razbudili u nastavku i vratili vodstvo nakon samo pet minuta igre, kad je pogodio Kobi Morris, a prije isteka sat vremena igre Endri Çekiçi i Armin Hodžić u samo dvije minute riješili su svaku dvojbu oko pobjednika.

U 63. minuti Dani Olmo postigao je prvijenac u modrom dresu za 5-1, a Çekiçi diže na 6-1 pet minuta potom. Alexandru Mățel u 82. minuti također se upisao u strijelce postavivši konačnih 7-1 devet minuta prije kraja.

KRAJ Duga Resa - Osijek 1-3: Evo i prvog gola danas. Poveo je Osijek u 22. minuti utakmice golom Peroševića, asistirao je Čuljak. Isti igrač povisio je vodstvo gostiju u drugoj minuti nastavka. Tomislav Šarić u 80. minuti digao je prednost na ugodnih 3-0, a počasni gol za domaćine zabio je Hrvoje Grčić.

KRAJ Zmaj Blato - Inter-Zaprešić 2-3: Trećeligaš Zmaj iz Blata na Korčuli šokirao je zaprešićkog prvoligaša na samom kraju prvog poluvremena. Strijelac je bio Čubrilo. Taj je rezultat stajao na semaforu sve do 70. minute i penala za goste. Nedugo nakon toga Inter je potpuno preokrenuo utakmicu zabivši još dva gola. Prizmić je iz penala u 90. minuti postavio 3-2.

KRAJ Jadran Poreč - Zadar 0-3: Ivan Tokić doveo je Zadrane u vodstvo 13 minuta prije kraja utakmice kod Jadrana u Poreču. Nakon autogola domaće momčadi, Tokić je u 90. minuti postavio konačnih 3-0.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 22

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović