Obavijesti

Sport

Komentari 145

Mamić: Imali smo 4-0 pa smo svjesno ubacili u nižu brzinu

Mamić: Imali smo 4-0 pa smo svjesno ubacili u nižu brzinu
11

Posebno bih pohvalio Luku Capana i Duju Čopa. Prvi jer je odigrao na visokoj razini iako je jako mlad, a drugi jer je igrao pod blokadom, rekao je trener Dinama, Mamić

VIDEO

Rijeka je nestala u 23 minute na Maksimiru. Sjajna predstava Dinama, rana četiri gola na Maksimiru, atraktivne akcije i prekrasan gol Pivarića iz slobodnjaka pred više od 7000 ljudi. Dinamo je otišao na 11 bodova prednosti ispred momčadi s Kantride.

- Zasluženo smo pobijedili Rijeku. Posebno bih pohvalio mladog Luku Capana i hrabrog Duju Čopa. Prvi je odigrao na visokom nivou iako je jako mlad, a Duje je igrao pod blokadom. Nismo znali hoće li istrčati, ali on je inzistirao, dao je puno za momčad i dobio je nagradu, gol - rekao je Dinamov trener Zoran Mamić.

Dinamo je vodio 4-0 već nakon 23 minute.

- Nakon visokog vodstva svjesno smo ubacili u nižu brzinu - dodao je Mamić.

- Ne bih rekao da je Rijeka slaba. Igraš onoliko koliko ti protivnik dozvoli. Mi smo u prvih 20 minuta pokazali da smo najbolji u Hrvatskoj - rekao je Josip Pivarić, autor fantastičnog gola za 2-0 iz slobodnog udarca s 20-ak metara.

VIDEO

- To mi je prvi gol iz slobodnog udarca u karijeri. Duge godine rada, truda i vježbanja i eto, vrati se. Rijeka je dobra momčad, bit će teško u finalu Kupa, no moramo razmišljati samo o nama - dodao je Pivarić.

- Igrali smo onako kako smo trebali i zasluženo smo dobili. Osigurali smo prvenstvo, a sad dolazi Kup - rekao je Marcelo Brozović.

Kek: Igrači su malo zakasnili na utakmicu

Dogodi se, igrači su malo zakasnili. Nema opravdanja za ovo što smo odigrali. Isprike navijačima i svima koji su došli zbog nas. Dinamo je prepametan da ne bi kaznio ovakav naivan pristup, rekao je trener Rijeke, Matjaž Kek i dodao:

- Možda je ovaj šamar i dobra stvar, možda nešto naučimo iz ovog poraza.

Utakmica za Emu Colner

Sav prihod s utakmice Dinama i Rijeke na Maksimiru na kojoj se okupilo gotovo 7000 navijača ide osmogodišnjoj Emi Colner koja boluje od cistične fibroze.

Dinamo se uključio u humanitarnu akciju u kojoj će Ema dobiti skupocjeni aparat koji bi joj olakšao disanje. Ema je uoči utakmice dobila dres s brojem 8 i izvela je početni udarac. Alen Halilović i kapetan Josip Šimunić odveli su djevojčicu do centra, a Ema je doživjela ovacije maksimirskih tribina. Lijep potez zagrebačkog kluba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 145
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija