Obavijesti

Sport

Komentari 107

'Od Torcide stižu ružne poruke pa neću ići na kupanje u Split'

'Od Torcide stižu ružne poruke pa neću ići na kupanje u Split'
1

Kad sam u Splitu, ne idem baš piti kavu na Rivu, ne želim dolijevati ulje na vatru, rekao je Franko Andrijašević nakon što je zabio svoj prvi gol u dresu novog kluba

VIDEO

Pljesak i tek poneki zvižduk čuju se u Maksimiru kad u igru ulazi Franko Andrijašević. Ljevica je proradila protiv Slaven Belupa. Bivši je hajdukovac za svoj prvijenac u Dinamovu dresu pogodio malu mrežu.

- Bitno da sam zabio prvi, ovo je, nadam se, tek početak - rekao je Andrijašević, koji je digao prašinu prelaskom iz Splita u Zagreb.

- Ovdje su me ljudi dobro prihvatili. Došao je i auto splitskih tablica, ma ne bojim se da će biti ikakvih problema u Zagrebu - počeo je Franko Andrijašević i nastavio:

- Stojim iza svoje odluke. Ovo je za mene bio odličan potez. Zadnjih se godinu dana u Hajduku svašta događalo i logično je bilo da idem na neku promjenu. S Mišom Krstičevićem je bilo problema i nesuglasica, ali smo sve riješili. S Tudorom se očito nije dalo riješiti. Sve je krenulo nakon lanjskog derbija s Dinamom u rujnu. Osjetio sam da se nešto događa. Nisam bio nekorektan i mogu se pogledati u ogledalo.

Torcida je, naravno, svom nekadašnjem ljubimcu jako zamjerila prelazak u "plavu" svlačionicu.

- Dobio sam dosta ružnih poruka od nezadovoljnih torcidaša, ali nikome ništa ne zamjeram. Bilo je i onih koji mi odlazak u Dinamo nisu toliko zamjerili. Odmah sam nakon transfera bio u Splitu, ali nisam išao u centar. Ovo se ljeto sigurno neću otići ni kupati u Split, neću ići piti kavu na Rivu, ne želim dolijevati ulje na vatru - kaže nam Franko Andrijašević, kojega je odmah nakon transfera iz Hajduka u Dinamo nazvao Joško Jeličić, koji je također s Poljuda otišao u Maksimir.

- Joško je zvao i oca i odmah ponudio pomoć sa svime. Zvao je i rekao da će pomoći i u traženju stana. On dobro zna kako je iz Splita otići igrati u Zagreb - dodao je Franko.

Zasad ga Zoran Mamić uvodi s klupe, ali Andrijašević je pravi prkosni i ponosni Dalmatinac i učinit će sve da uspije u Dinamu. Prvi se ovosezonski derbi igra 30. kolovoza na Poljudu, bit će to sigurno jako poseban i emotivan dan za njega.

- Uzeo sam broj 16 jer mi je jedan od najdražih. Bio je slobodan i nisam propustio priliku da ga nosim ove sezone - rekao je Arijan Ademi, koji je prošle sezone u Dinamu nosio sedmicu. Tu je istu sedmicu nakon Ademijeve promjene broja uzeo Andrijašević. Taj je broj uz desetku Franko nosio i na Poljudu. Očito je njemu sedmica jako draga.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 107
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija