Obavijesti

Sport

Komentari 8

Emery: 'Tražim maksimum od igrača, Riječani su sposobni'

Emery: 'Tražim maksimum od igrača, Riječani su sposobni'
1

Trener Seville Unai Emery na konferenciji za novinare dan uoči utakmice protiv Rijeke istaknuo je kako igra protiv motivirane momčadi koja ima svojih kvaliteta...

VIDEO

Uzdrmana nakon poraza od Atlética u Primeri (4-0), Sevilla večeras u 19 sati (Arenasport 3) istrčava na Kantridu na utakmicu protiv Rijeke u drugom kolu skupine G Europske lige. Poraz od "colchonerosa" još uvijek boli trenera Unaija Emeryja koji na Kvarneru želi novi, pobjednički početak.

- Tražit ću najviši nivo izvedbe od svojih igrača s obzirom na težinu protivnika kakav je Rijeka. Europska liga zaslužuje respekt u svakom smislu, želimo biti prvi u skupini i moramo pobijediti ovdje kako bismo bili na pravom putu da to ostvarimo - rekao je Emery dan prije utakmice.

Što zna o Rijeci?

- U Španjolskoj je možda nepoznata, ali naša je obveza bila pobliže je upoznati jer znamo da ima sposobnu momčad. Poteškoće bi nam mogla stvarati činjenica da nemamo dovoljno respekta za protivnika i da ne budemo koncentrirani.

No ipak...

- Inzistiram na respektu za Rijeku jer smo prolazili kroz ovo natjecanje i znamo koliko je teško doći do naslova. Na tom su putu i utakmice poput ove kada igrate protiv momčadi koja odskače entuzijazmom i motiviranošću da odigra kvalitetno protiv Seville. U zadnjih 25 utakmica na Kantridi izgubili su samo tri, što znači da su efikasni bez obzira na to protiv koga igraju.

Potvrdio je i kako ima povjerenja u novu "jedinicu" Sergija Rica koji je dobio prednost ispred Portugalca Beta.

Veznjak Vicente Iborra podvukao je odličnu igru bijelih na svom stadionu.

- Poslije onog teškog poraza samo želimo da dođe sljedeća utakmica. Želimo zadržati prvo mjesto u skupini i približiti se prolasku dalje iako znamo da će biti teško jer je Rijeka jaka na svom terenu. Pripremit ćemo se znajući to, ali pokušavajući dati još malo više od sebe - rekao je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini