Obavijesti

Sport

Komentari 115

Engleska nagađanja: Pellegrini za Mandžu pripremio 30 mil. €

Engleska nagađanja: Pellegrini za Mandžu pripremio 30 mil. €
5

Mario Mandžukić navodno je najnovija želja bogataša iz plavog dijela Manchestera. Englezi pišu da je Manuel Pellegrini pripremio 30 milijuna eura za novog napadača

VIDEO

U tekstu koji krasi naslov 'Manchester City daje 30 milijuna eura za Marija Mandžukića'engleski Daily Star donosi navodno ekskluzivnu priču od prelasku hrvatskog napadača u redove 'građana'.

Naravno, kao i uvijek, engleske medije treba uzeti s velikom rezervom, pogotovo ako se zna da Mario uživa u Atleticu. U madridski je klub stigao prošlog ljeta za 22 milijuna eura iz Bayerna i već u polusezoni pokazao da je veliko pojačanje te da navijači nemaju razloga žaliti za Diegom Costom.

No Englezi su priču 'namirisali' u problemima Manchester Cityja s ozljedama napadača. Manuel Pellegrini na raspolaganju nema niti jednog od svoja tri napadača jer su ozlijeđeni Džeko, Aguero i Jovetić.

'Pellegrini će krenuti po hrvatskog napadača nadajući se kako će ga već u siječnju nagovoriti da prijeđe na Etihad', piše Daily Star.

Dodaju upravo kako je čileanski trener očajan zbog problema s ozljedama svojih napadača, a vjeruje kako je Mandžin stil igre savršen za Premiership. Novac naravno nije problem, no..

- Problemi u napadu se moraju riješiti što je prije moguće, a Mario je prvi izbor - navodno je Daily Staru potvrdio izvor blizak klubu te nastavio:

- Moglo bi biti teško dovesti ga, no ako itko to može, onda je to Manchester City. Naravno, uglavnom zbog svojeg stanja na bankovnom računu.

Mi bismo rekli, nemoguća misija

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 115

VIDEO

Šok u Rijadu! Hrgović je izgubio od Duboisa tehničkim nokautom
PRVI FILIPOV PORAZ

Šok u Rijadu! Hrgović je izgubio od Duboisa tehničkim nokautom

Filip Hrgović izgubio je prvi put u 18. profesionalnom meču tehničkim nokautom u osmoj rundi protiv Daniela Duboisa. Djelovao je bolje većinu meča, ali dvije posjekotine iznad očiju bile su kobne

Mavrović za 24sata: Hrgović je nakon meča morao u bolnicu. I liječnik i suci bili su Britanci...
NIJE NEZADOVOLJAN HRGOM

Mavrović za 24sata: Hrgović je nakon meča morao u bolnicu. I liječnik i suci bili su Britanci...

Moguće je da Filip završi na još kojoj ovakvoj priredbi. Tim više što nije doživio nokaut, bila je dobra borba, atraktivna, rekao nam je iz Rijada Željko Mavrović, koji je uvjeren da Hrga treba dobiti novu šansu
Stručnjaci o Hrgovićevoj borbi: 'Hrvat je lijen i nespreman, jel  on preskočio teretanu ili što?!'
VIDEO BORBE

Stručnjaci o Hrgovićevoj borbi: 'Hrvat je lijen i nespreman, jel on preskočio teretanu ili što?!'

Zanimljivo je bilo gledati meč preko komentara stručnjaka koji su ga prenosili uživo uz ring. To su ljudi s višegodišnjim iskustvom u boksu, a Filip ih je na startu oduševio. No oduševljenje se pretvorilo u nevjericu