Obavijesti

Sport

Komentari 50

Forza Azzurri: Ajmo, Talijani, cijela Hrvatska je sada uz vas!

Forza Azzurri: Ajmo, Talijani, cijela Hrvatska je sada uz vas!
3

Schmeichel je za nagradu što je pomogao Hrvatskoj dobio pršut, a Aquilani je postao omiljen na Jadranu. Netko od igrača s fotografije mogao bi biti novi heroj

VIDEO

Računica je kristalno jasna. Pobijedimo li Maltu, a Italija ne izgubi od Norveške, eto nas na Euru. Stoga, Talijani, pomagajte...

Ne tako davno, štoviše, prošle godine u kvalifikacijama za SP, Hrvatskoj je trebala pomoć Italije. Kao i sutra, trebao je samo bod. Ne pobjeda, jedan, jedini bod. Na hrvatsku žalost, Danska je do sudačke nadoknade vodila 2-1, odlazak u Brazil bio je sve dalje, a onda je Alberto Aquilani zabio za 2-2. I spasio nas.


- Grazie, Italia - pjevalo se u Hrvatskoj, jela talijanska kuhinja, slušao Eros Ramazzotti...

Slična situacija bila je i u kvalifikacijama za SP u Francuskoj 1998. Danska je u posljednjem kolu u Ateni morala uzeti bod. U protivnom, Hrvatska ne bi vidjela Francusku, ne bi bilo ni bronce, ni Šukerove “Zlatne kopačke”... Peter Schmeichel radio je čuda na golu i odveo nas na SP.

- Kako se ne bih sjećao. Zahvaljujući tom rezultatu mi smo na SP otišli izravno, a vama sam osigurao dodatne kvalifikacije. Na kraju ste u Francuskoj osvojili broncu. Kad smo poslije SP-a igrali prijateljsku utakmicu u Splitu, kao zahvalu sam dobio pršut. Uručili su mi ga kao heroju. Laudrup mi je darovao paket vina, a Hrvati pršut - rekao nam je Peter Schmeichel.

Talijani na svojem travnjaku nisu izgubili posljednjih 37 domaćih utakmica. Zapravo, od 1934. kući su izgubili samo triput, ali nikad u Rimu. Hrvatsku je ohrabrio i izbornik Antonio Conte. Štoviše, imaju bitan razlog za pobjedu.

- Moram priznati da mi je bizaran način da se nositelji određuju po Fifinu rankingu. Hrvatska je ispred nas po Fifinu rankingu, a mi smo ispred njih u kvalifikacijama za Euro. Teško mi je to razumjeti. Stoga nam nema druge nego pobijediti Norvešku kako bismo bili među nositeljima na ždrijebu skupina za Euro - rekao je Conte.

Kako ćemo nagraditi Talijane

  • Gratis ljetovanje: Ionako su Talijani naši dragi gosti, a strijelcu protiv Norveške trebali bismo darovati besplatno ljetovanje. Do kraja života.
  • Pustit ćemo vam: Italija nikad nije pobijedila Hrvatsku u nogometu. Organizirat ćemo prijateljsku i pustiti. Eto, da nas jednom pobijedite.
  • Čvarci i kulen: Pizzu znaju raditi, tjesteninu također. No itekako bi ih razveselio jedan ‘slavonski mix’ s kulenom, čvarcima...
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome