Obavijesti

Sport

Komentari 28

Gdje god igrali, naši navijači će nam stvoriti domaću atmosferu

Gdje god igrali, naši navijači će nam stvoriti domaću atmosferu
3

Hajduk i Rijeka u nedjelju igraju Jadranski derbi, no 'bili' neće Rijeku ugostiti na Poljudu. Bez obzira na to Bradarić vjeruje kako će igrati u domaćinskoj atmosferi

VIDEO

Hajduk se iz Istre vratio s dvije pobjede, u Kupu protiv Funtane i prvenstvu protiv Istre 1961., što je podiglo samopouzdanje i atmosferu u momčadi uoči Jadranskog derbija protiv Rijeke.

- Ove su nam pobjede dobro došle za atmosferu. Pogotovo pobjeda protiv Istre koju smo dugo čekali. To nam je diglo samopouzdanje uoči Rijeke, koju čekamo i bez obzira gdje igrali naši će navijači stvoriti domaću atmosferu, u kojoj idemo po sva tri boda - kaže Filip Bradarić, koji je početkom kolovoza doživio težu ozljedu, slomio je rebra na team buildingu na Hvaru.

- Nije mi bilo lako, no sada je sve u redu, odradio sam dosta treninga, vratio sam se formu i sada sam potpuno spreman.

Dojam je kako Hajduk često gubi bitku u sredini terena, pa im protivnici s puno više igrača dolaze u završnicu.

- Svi skupa moramo davati više, počevši od mene. Kad svi skupa imamo pravi pristup, onda je sve puno drugačije.

Izvođenje prekida postalo je Bradarićev zaštitni znak.

- Trener mi je povjerio tu ulogu, naglasio mi je da od mene očekuje puno više u tom segmentu i da moram dosta više raditi i vježbati. U Puli mi se isplatilo, nadam se kako će i još koji put - kazao je Bradarić, koji se vratio u reprezentaciju.

- Dobio sam poziv izbornika, nadam se da ću igrati i da ćemo proći dalje, ova generacija zaslužuje odlazak na veliko natjecanje.

Trenutno najbolji igrač Hajduka u ovoj sezoni po općem sudu je Sven Tino Sušić.

- Stvarno se dobro osjećam, nikad ovako dobro nisam igrao, dajem sve od sebe i pokušavam pomoći momčadi. Dobro mi ide i nadam se da ću ovako i nastaviti - kazao je Sušić, koji je otkrio i tajnu svojih dobrih igara.

- Puno mi je pomoglo SP, od kad sam se vratio iz Brazila, puno opuštenije igram, nema više pritiska, oslobodio sam se i to je po meni najveća tajna. Na početku nastupa za reprezentaciju bilo mi je teško, no tako mi je cijeli život, od kad igram nogomet priča se o meni kao o sinu i nećaku. Već sam navikao na to, ne slušam više, nisam se puno ni uznemiravao zadnjim pričama o smjeni strica.

Hajduka čeka Rijeka, jak protivnik, koji je slavio i u prvom ogledu na Kantridi.

- Čeka nas teška utakmica, pobjeda nad Istrom nam je dobro došla, digla nas i naravno da nam to daje motivaciju da možemo i protiv Rijeke. Imali smo nekoliko kikseva, pali smo u nekoliko navrata, ali smo i zabilježili dobre utakmice protiv Dnjipra i Dinama. Olakotna okolnost nam je što će Rijeka biti umorna od Seville, no oni su jaki i bit će nam teško - zaključuje Sušić, uz napomenu kako posebnu pozornost moraju posvetiti Andreju Kramariću, po njemu najopasnijem igraču Rijeke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom