Obavijesti

Sport

Komentari 40

Goran Galešić novo pojačanje: Napokon sam došao u Hajduk

Goran Galešić novo pojačanje: Napokon sam došao u Hajduk
1

Rekao bih da mi je Hajduk bio suđen, iz trećeg pokušaja sam stigao i presretan sam, jedva čekam prvenstvo, da se nametnem treneru, rekao je Goran Galešić...

VIDEO

Nakon Mislava Anđelkovića, Hajduk je doveo još jednu prinovu, riječ je o Goranu Galešiću, koji je i ranije bio interesantan Hajduku, no tek danas je potpisao na dvije plus jednu godinu. Galešić je nakon odlaska iz banjalučkog Borca dugo igrao u Sloveniji i Belgiji, a bio je i pred vratima beogradskog Partizana.

- Rekao bih da mi je Hajduk bio suđen, iz trećeg pokušaja sam stigao i presretan sam, jedva čekam prvenstvo, da se nametnem treneru – kazao je Galešić i dodao:

- Iz Banja Luke sam s 18 godina otišao u Hit Goricu, u Sloveniju, nakon toga sam pet mjeseci bio u beogradskom Partizanu, ali nisam igrao jer nisam dobio papire, pa sam se vratio u Goricu. Kratko sam bio u belgijskom Beerschotu, no klub je propao, pa sam se vratio u Sloveniju, u Koper i napokon sam u Hajduku, koga sam uvijek cijenio kao veliki klub, koji ima sjajne navijače.

- Stvaraju posebnu atmosferu, uvijek su uz momčad i to je veliki plus za Hajduk.

Prve profesionalne ugovore potpisali su i Špiro Peričić i Dino Mikanović, koji je već upisao debi u prošloj sezoni.

- Za mene je igrati u Hajduku prije svega čast, presretan sam što sam potpisao ugovor i dat ću sve od sebe da se nametnem treneru – rekao je Mikanović koji se nada da će izboriti poziciju u momčadi.

- Vjerujem da ću biti konkurencija Vršajeviću, a možda ga i izbacim iz momčadi – nasmijao se mladi Osječanin.

Za razliku od njega, Špiro Peričić je lani igrao na posudbi u Hajdukovoj ekspozituri u Primorcu.

- To mi je iskustvo dosta pomoglo, ne može se to mjeriti s juniorskom ligom. Konkurencija među stoperima je velika i ako ne budem u prvom planu radije bih još jednu godinu na posudbu, jer mladom igraču je najvažnije igrati dok ne stekne iskustvo - kazao je Peričić.

Predsjednik Brbić osvrnuo se na koncu i na inicijativu gradskih vijećnika Splita, koji predlažu da se stadionom dokapitalizira Hajduka, te mu se tako podigne vrijednost.

- To bi nam dalo pregovaračku snagu i s financijskim institucijama i s potencijalnim ulagačima. Stadion je u derutnom stanju budući da je Grad jako malo ulagao u njega, no nova vlast šalje pozitivne signale prema nama, danas imamo sastanak, tako da sam optimističan - zaključio je Brbić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini