Obavijesti

Sport

Komentari 203

'Petarda' Kustošiji: Hajduk bez problema u osminu finala kupa

'Petarda' Kustošiji: Hajduk bez problema u osminu finala kupa
28

Nogometaši Hajduka bez poteškoća su se plasirali u osminu finala Hrvatskog kupa svladavši u Zagrebu Kustošiju 5-1. Zabili su - Jonjić, Kouassi, Kiš i Andrijašević

VIDEO

Od utorka zna se i pretposljednji sudionik osmine finala Hrvatskog kupa, a bez ikakvih poteškoća osigurao ga je branitelj titule Hajduk. Momčad Igora Tudora gostovala je u Zagrebu isprašivši Kustošiju s uvjerljivih 5-1.

Obveze koje su ostali sudionici šesnaestine finala odradili prošloga tjedna, učinio je to Hajduk, koji se nakon turbulentnog Jadranskog derbija odlično snašao u vatrenoj 'kvartovskoj' atmosferi Kustošije, koju je bodrilo oko 2000 lokalnih navijača.

No osim sjajne atmosfere domaćin nije mogao pružiti i jak otpor, iako je prvo poluvrijeme umalo završilo bez golova. Hajduk, koji je cijelo vrijeme prijetio, slomio je otpor Kustošije u samo dvije minute krajem poluvremena. U 38. minuti za 1-0 je zabio Jonjić zabivši glavom nakon Bukvinog ubačaja iz slobodnog udarca. Samo minutu kasnije pao je i drugi gol, kojeg je zabio Kouassi nakon nove asistencije sjajnog Harisa Bukve.

- Mi smo odolijevali 37 minuta, ali nakon što smo primili gol, vidjelo se da je ovo drugi 'svemir'. Izgubili smo od boljeg protivnika, ali zato smo ja i moji igrači ostvarili san - rekao je trener Kustošije Velimir Babić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U nastavku prednost je samo rasla, a na 3-0 Splićana povisio je Kiš, koji je nakon asistencije Andrijaševića zaobišao golmana i rutinski matirao golmana. Andrijašević se našao i među strijelcima zabivši s 12 metara u suprotni kut nakon asistencije Milića.

Za ludnicu u Kustošiji pobrinuo se Ljuboja u 89. minuti, koji je zabio prvi gol domaćina zabivši s desne strane nakon lijepe akcije domaćina.

- Kad mi je došla lopta opalio sam po golu i kad sam vidio da ulazi pao mi je kamen sa srca - rekao je junak Kustošije Željko Ljuboja.

 'Petarda' je pukla samo minutu kasnije, a prvijenac je u dresu Hajduka zabio Maloku.

- Zadovoljan sam, ušli smo ozbiljno u utakmicu. Ovo je priprema za Split, okrećemo se toj utakmici. Sviđa mi se momčad Kustošije, bila je super atmosfera, odlično je ovdje. Svaka čast što se nisu branili - rekao je trener Hajduka Igor Tudor dvaput stisnuvši ruku treneru Kustošije.

Šesnaestinu finala Hrvatskog kupa 9. listopada još trebaju odigrati BŠK Zmaj iz Blata i Rijeka, koji su zamijenili domaćinstva te će utakmicu odigrati na Kantridi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 203
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova