Obavijesti

Sport

Komentari 55

Svađa na treningu Hajduka: Vlašić nije htio nositi torbe...

Svađa na treningu Hajduka: Vlašić nije htio nositi torbe...
2

Mladi Nikola Vlašić ispričao se suigračima, nakon što su se porječkali jer nije želio nositi torbe na treningu Hajduka. U klub je stigao novi golman, Slovenac Ranilović

VIDEO

Nakon večernjeg treninga Hajduka, pred autobusom koji igrače vodi s terena do hotela, Nikola Vlašić porječkao se s nekoliko starijih suigrača, koji su mu prigovorili jer je odbio nositi torbe. 

Vlašić je među najmlađima u bijeloj svlačionici, a jedan od zadataka mlađih je nošenje torbi. Je li na njega bio red ili nije drugo je pitanje, važno je da je Nikola shvatio kako se ne smije svađati sa starijim suigračima pa se ispričao Lovri Kaliniću i suigračima i sve je brzo zaboravljeno.

Golman stigao kao zamjena za Kalinića

Hajduk je potpisao ugovor sa slovenskim golmanom Markom Ranilovićem (28), koji je branio za Zavrč, Maribor, Ferencvaroš i Kapošvar te tako riješio pitanje zamjene za Lovru Kalinića.

Hajdukova škola čuvara mreže nadaleko je poznata, već dugi niz godina sva tri reprezentativna golmana dolaze s Poljuda (Pletikosa, Runje, Subašić, Kalinić), a tradiciju bi trebao nastaviti i jednako nadareni Ivo Grbić. Zbog čega onda Hajduk kupuje golmana, pitaju se navijači Hajduka?

Zato što je Dante Stipica nakon operacije koljena van konkurencije sve do ljeta, a Lovre Kalinić je u prodajnom izlogu, i ako dođe prava ponuda, Hajduk će je sigurno prihvatiti. Kad se tome doda da je Grbić još mlad te da brani za B momčad u trećeligaškoj konkurenciji, da je Tomić proslijeđen na kaljenje u Vitez, jasno je kako se Splićani žele dodatno osigurati. 

Kad već nisu uspjeli dovesti iskusnog golmana Splita Andriju Vukovića, koji je ipak otišao u Tursku, angažirali su Ranilovića, koji je branio za Maribor, Ferencvaroš, Kapošvar te Zavrč, iz kojeg dolazi kao slobodan igrač, bez odštete. 

Hajduk ima mogućnost jednostrano raskinuti ugovor nakon šest mjeseci, a osim Ranilovićevih izvedbi, ta će odluka ovisiti i o Kalinićevoj prodaji, te oporavku Stipice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani