Obavijesti

Sport

Komentari 209

Hajduk je sredio Istru za pola sata i stigao 'modrima' na bod

Hajduk je sredio Istru za pola sata i stigao 'modrima' na bod
1

Kiks Dinama u Zaprešiću nogometaši Hajduka maksimalno su iskoristili i pobjedom protiv Istre, koja im je znala zagorčati život na Poljudu, došli na bod iza "modrih"...

VIDEO

Nikola Vlašić proslavio je punoljetnost sa stilom. Hajdukov dragulj asistirao je za dva gola "bilih" koji su u prvoj nedjeljnoj utakmici 12. kola MAXtv Prve lige pobijedili Istru 1961 na Poljudu rezultatom 3-0.

Pamićeva družina u Splitu se držala manje od sedam minuta. Tada je, nakon Vlašićeva ubačaja u šesnaesterac s lijeve strane, loptu u svoju mrežu nespretnom reakcijom poslao Renato Gojković. Tri minute potom Vlašić je opet napravio nered po desnoj strani pulske obrane. Ubacio je za Jeffersona koji od prečke pogađa gol za 2-0.

Ljut je bio Pamić na Gojkovića i izvadio ga iz igre u 20. minuti uvevši Kenana Hadžića, a bosanskohercegovački branič deset minuta potom skrivio je i treći gol za svoju momčad nakon što je igrao rukom u vlastitu šesnaestercu. Iz penala je siguran bio Mijo Caktaš.

Hajduk je rutinski priveo utakmicu kraju iako je do kraja mogao zabiti još nekoliko komada. I ovako će biti sretan jer se vodećem Dinamu približio samo na bod, a golman Lovre Kalinić produžio je niz bez primljenog gola na 631 minutu. Izdrži li na gostovanju kod Slaven Belupa 18. listopada 81 minutu, prestići će Zorana Slavicu i postati klupski rekorder.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

MAXtv Prva liga, 12. kolo:

  • Hajduk - Istra 1961 3-0 (Gojković 7' (ag.), Jefferson 10', Caktaš 31' (pen.))
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 209
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu