Obavijesti

Sport

Komentari 121

Hajduk na tržištu: Rasprodaja bijelog trojca za 10 milijuna €

Hajduk na tržištu: Rasprodaja bijelog trojca za 10 milijuna €
1

OSTAJE LI TKO? Anton Maglica je otišao, a Poljud bi mogli napustiti ove zime i Mijo Caktaš, Lovre Kalinić te Andrija Balić. Sprema se prava rasprodaja momčadi

VIDEO

Anton Maglica napustio je Poljud, a Mijo Caktaš je pred potpisom ugovora s Rubinom iz Kazana. Lovre Kalinić trenira po posebnom programu u iščekivanju odluke hoće li karijeru nastaviti u Engleskoj ili Turskoj, a Brbić i Vučević pregovaraju o transferu Andrije Balića u Španjolsku, dok ih na Poljudu čeka ponuda Udinesea.

Rasprodaje li Brbić osovinu momčadi za koju je najavio da će na proljeće krenuti po Kup i borbu za naslov prvaka? 
Uoči puta u Italiju predsjednik Hajduka kratko je rekao kako nema govora o rasprodaji.

- Za igrače koji su otišli ili će eventualno otići imamo zamjene ili ćemo ih pronaći na tržištu ako to bude potrebno - rekao je predsjednik Brbić.

Napad je i dalje najveći Hajdukov problem. Odlazak Maglice te najava kako Ohandza i Vlašić neće ni putovati u Tursku zbog ozljeda brinu Burića, a mogu li njegove brige odagnati omaleni Argentinac iz indijske lige Velez te Venezuelanac Manuel Arteaga, koji stiže na posudbu iz Palerma, veliko je pitanje.

Drugi potencijalno veliki problem je odlazak Lovre Kalinića. Njega je nemoguće zaustaviti jer bi trebala biti isplaćena rekordna odšteta za golmana iz HNL-a. Nedostajao bi Lovre Hajduku, no njegov nasljednik Ivo Grbić pokazao je da je spreman stati među vratnice.

Treći problem je Andrija Balić, Hajdukov biser koji nikako da zasja punim sjajem. Njegov izostanak možda se ni ne bi osjetio odmah jer Balić nema važnu ulogu u Burićevu Hajduku. Andrija bi trebao ostati još barem sezonu-dvije na Poljudu, razviti do kraja svoj potencijal.

Na odlascima Caktaša, Kalinića i Balića Hajduk može zaraditi gotovo 10 milijuna eura, što bi riješilo mnoge probleme, no hoće li zamjene biti adekvatne, veliko je pitanje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 121

VIDEO

Šok u Rijadu! Hrgović je izgubio od Duboisa tehničkim nokautom
BOKSAČKI SPEKTAKL

Šok u Rijadu! Hrgović je izgubio od Duboisa tehničkim nokautom

Filip Hrgović izgubio je prvi put u 18. profesionalnom meču tehničkim nokautom u osmoj rundi protiv Daniela Duboisa. Djelovao je bolje većinu meča, ali dvije posjekotine iznad očiju bile su kobne

Filip Hrgović - Daniel Dubois: Kad i gdje je borba, koliko košta prijenos, gdje gledati uživo?
SVE BITNE INFORMACIJE

Filip Hrgović - Daniel Dubois: Kad i gdje je borba, koliko košta prijenos, gdje gledati uživo?

Filip Hrgović vraća se u ring protiv Britanca Daniela Duboisa, koji je lani boksao s Usikom za titule prvaka. Borit će se za privremenu IBF titulu svjetskog prvaka
HNL transferi: Bundesligaš želi Labrovića, Čabraji novi ugovor
PRATITE UŽIVO

HNL transferi: Bundesligaš želi Labrovića, Čabraji novi ugovor

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje