• Članak
  • Komentari 28
  • Share 6
  • Tweet

Hajduk potpisao sa Zlatanom: Splićani će profitirati od vina

Naša vina zadržat će dosadašnje cijene, a mi ćemo se odreći dijela profita. Nama kao tvrtki ostaje manja zarada, no zato će profitirati Hajduk, rekao je Plenković

Ponedjeljak, 05. 8. 2013. u 08:14    Piše: Tomislav Gabelić

Hajduk je jučer potpisao ugovor sa Zlatanom, ali ne Ibrahimovićem, nego Plenkovićem, poznatim hvarskim vinarom, koji je svoja vina odjenuo u ''Hajdukove boje''. Tako će uskoro na hrvatskom tržištu naći poznata vina pošip, rose i plavac iz njegovog podruma, a postotak od prodaje ide u korist Hajduka. 

- Naša vina zadržat će dosadašnje cijene, a mi ćemo se odreći dijela profita. Nama kao tvrtki ostaje manja zarada, no zato će profitirati Hajduk – kazao je šjor Zlatan i dodao: 

- Na žalost, Hajduk nikad neće biti prvak Europe, ali će zauvijek imati najbolju publiku u Europi, publiku koja ga voli i pomaže. A momcima i treneru Tudoru poručujem da će imati podršku nas navijača dok god budu ostavljali srce na terenu. 

Predsjednik Hajduka Marin Brbić uručio je novom sponzoru prigodan dres s njegovim imenom i brojem. 

- Red je da povežemo najpoznatijeg vinara u Dalmaciji, pa i šire s Hajdukom. Bilo je i ranije sličnih pokušaja, no ovo je prvi put da će Hajduk profitirati od ovakve vrste suradnje. 

Vina će se moći kupovati diljem Hrvatske. 

- Pokušat ćemo proširiti mrežu distribucije, da Hajdukova vina budu dostupna diljem Hrvatske – najavio je direktor marketinga Hajduka Aljoša Bašić.

Hajduk će od prodaje literenih vina dobivati 5 kuna po boci, dok će od vrhunskih vina pakiranih u boce od 0.7 litara, dobivati čak 10 kuna. 

- U sljedećoj godini namjeravamo organizirati distribuciju vina u cijeloj Europi, a svakome tko kupi vina u vrijednosti 500 eura, vino će biti dostavljeno besplatno na kućnu adresu bilo gdje u Europi – najavio je Plenković.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Nogomet.

Tagovi: zlatan plenković, vino, marin brbić, hajduk

Izdvojeni komentari 28 komentara Pogledaj sve komentare
05.08.2013., 08:40

fosna: pa kad je već odjenuo vina u hajdukove boje mogao je i ime vina promjeniti iz plavac u bijelac ;)

05.08.2013., 09:00

mandza94: "Hajduk potpisao sa Zlatanom: Splićani će profitirati od vina" - ja več mislio Ibra stigo u Split

05.08.2013., 08:24

funky_boy: .....od naslova zaboli glava....

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar