Obavijesti

Sport

Komentari 10

Halilović i Pašalić stigli su na Šubićevac: Idemo po pobjede

Halilović i Pašalić stigli su na Šubićevac: Idemo po pobjede
7

Mlada U-21 reprezentacija sutra dočekuje San Marino na stadionu u Šibeniku u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Utakmica na Šubićevcu počinje u 17 sati

VIDEO

Hrvatska nogometna reprezentacija do 21 godine sutra u 17 sati dočekuje reprezentaciju San Marina na stadionu Šubićevac u Šibeniku. Mladi "vatreni" prvi su u svojoj skupini ispred Švedske i Španjolske, imaju tri pobjede iz tri susreta uz gol razliku 8-0. Uoči sutrašnje utakmice izbornik Nenad Gračan održao je press konferenciju. 

- Veliko nam je zadovoljstvo što smo opet u 'nogometnom gradu', drago mi je i da je pozitivna atmosfera oko kluba zbog dobrih rezultata i nadam se da će se to odraziti i na posjeti, bez obzira na ime našeg protivnika. Ova utakmica nam je jako važna. Mi jesmo favoriti, ali u sportu se danas svašta događa, najvažnije je da budemo ozbiljni, kako bi naša neupitna kvaliteta došla do izražaja, i kako bi osvojili sva tri boda - rekao je Gračan. 

Izbornik je dodao da su domaćini napravili sve kako bi travnjak bio pripremljen optimalno, ali je još premekan zbog vremena. 

- Ima dosta vlage, teren je jako mekan, ali sigurno da će domaćini učiniti sve da bude optimalno spreman, kako bi naša kvaliteta i brza igra mogla u potpunosti doći do izražaja.

Izbornik je zadovoljan kadrom koji ima na raspolaganju i formom igrača.

- Više manje svi igraju u svojim klubovima, igraju dosta, i važne su karike. Pogotovo ovi u inozemstvu, koji igraju u jakim klubovima i dobro stoje na ljestvicama. Taj kontinuitet nas veseli, on je razlog našeg zadovoljstva i optimizma. Danas ćemo vidjeti što če biti s momčadi, a s obzirom da smo puno utakmica odigrali, možda i svjesno odmorim neke igrače. Mogao bih napraviti neke novitete s pojedinim igračima. Mogli bi igrati na novim pozicijama koje nisu adekvatno popunjene - zaključio je izbornik mlade reprezentacije.

Hrvatska nakon San Marina dočekuje reprezentaciju Španjolske na Rujevici 17. studenog. Iako na raspolaganju ima moćnu momčad, Gračan je sastav skupljao u hodu.

- Neki igrači iz inozemstva imali su malo problema zbog štrajka u zračnom prometu, ali sada su svi tu, a Kovačić bi nam se trebao priključiti nakon ove akcije, kad stignemo u Medulin. Svi su zdravi, jedino Jozo Šimunović ima malo problema sa skočnim zglobom, no vjerujem da će ga liječnička služba osposobiti. Ako ne za ovu, onda za utakmicu sa Španjolcima - zaključio je izbornik.

Gračan je u razgovoru za Goal pričao i o Anti Ćoriću. Kaže kako je Ante nasmiješen te da se ne osjete problemi u klubu na njemu. Što kaže o Anti te o pojačanjima za ovu akciju pročitajte na Goalu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović
Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima