Obavijesti

Sport

Komentari 178

Hrvatska stigla u Oslo: "Više igra remi nama nego njima..."

Hrvatska stigla u Oslo: "Više igra remi nama nego njima..."
1

Morat ćemo se boriti od prve do zadnje minute, fizički će sigurno biti intenzivnije nego u Azerbajdžanu. No imperativ je na Norveškoj, poručio je hrvatski izbornik...

VIDEO

Znali smo da će biti teško i da će Azerbajdžan biti bolji nego u Osijeku, a uz onoliko propuštenih prilika ne može se dobiti utakmica. Nedostajala nam je jedino realizacija, poručio je iz Norveške izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač nakon remija "kockastih" u Bakuu u kvalifikacijama za Euro 2016.

- Protiv Norveške igra nije izgledala kao što sam priželjkivao iako smo dobili 5-1 - ponovio je Kovač misli iz utakmice odigrane krajem ožujka ove godine.

Hrvatska je u petak doputovala u Norvešku i odradila trening na stadionu Åråsen u Lillestrømu, 20 kilometara udaljenom od Osla. Kovač će tamo morati tražiti bolju predstavu nakon 0-0 iz Bakua.

"Moramo ostati pozitivni, još uvijek mislim da smo najbolja momčad u skupini, samo moramo to pokazati na terenu. U Azerbajdžanu smo podbacili u koncentraciji" - Danijel Pranjić

- Remi se ni meni ne sviđa, ali nema smisla da sada udarim po dečkima. Znamo da smo mogli biti efikasniji, no i to je nogomet, a sada nas čeka još veći protivnik i moramo biti 100 posto spremni.

Mario Mandžukić bio je najslabiji pojedinac Hrvatske, promašio je nekoliko vrlo dobrih šansi. Izbornik, međutim, nije htio nikog kritizirati, dok je pohvalio Marka Pjacu.

- Išao je okomito kao što smo i tražili te je pokazao da može igrati u bilo kojem sustavu. Mislim da smo u njemu dobili još jednog važnog reprezentativca za budućnost. Badelj je bio odličan u obrambenom dijelu, a nije Mandžukić jedini promašivao i ne bih nikoga izdvajao. Ključno je što smo ulazili u prilike, a svi su bili zaduženi i pozvani da zabiju.

- Sad se sve malo promijenilo, Norveška nam je došla samo na bod. Vrlo je čvrsta momčad s nekoliko košarkaški visokih igrača te će igrati na skok, prekršaj, centaršut, uz podršku s tribina. Morat ćemo se boriti od prve do zadnje minute, fizički će sigurno biti intenzivnije nego u Azerbajdžanu. No imperativ je na Norveškoj, neriješen rezultat više igra nama nego njima, ali želimo pobjedu - zaključio je Niko Kovač, prenose službene stranice HNS-a.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 178
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića