Obavijesti

Sport

Komentari 154

I Broz uz Kovu na San Siru: Marcelo Brozović u Interu...

I Broz uz Kovu na San Siru: Marcelo Brozović u Interu...
1

NA KORAK OD DOGOVORA Inter je u borbi nadmudrio gradskog rivala, Zdravko Mamić opet u siječnju prodaje ‘kapitalca’ iz veze. Brozović dolazi kod Kovačića...

VIDEO

Arsenal, Milan, Napoli, Everton, Tottenham... Sa svim se tim velikanima u vezu dovodilo Marcela Brozovića, bilo je jasno da će ga Mamić prodati ove zime, bilo je samo pitanje gdje, a odgovor je, čini se, u Inter.

- Na korak su od dogovora. Možda sve bude riješeno danas ili najkasnije sutra - potvrdio nam je izvor blizak Dinamu.

Zdravko Mamić je s momčadi na drugom dijelu priprema u Španjolskoj, kao da je Dinamu suđeno da velike transfere s Interom radi u siječnju. Prije dvije godine, posljednjeg dana siječnja, iz Međugorja je u Milano otišao Mateo Kovačić, a sad će pripreme u Španjolskoj izgleda napustiti Marcelo Brozović (22). Čeka samo mig da ode na Giuseppe Meazzu potpisati ugovor života. 

Opcija je ista kao što je s Dujom Čopom i Cagliarijem. Brozović bi trebao odmah preseliti na Apenine kao posuđeni igrač. Na ljeto bi milanski div otkupio njegov ugovor za osam milijuna eura, a Brozović bi trebao potpisati do 2019. Zbog financijskog fair-playa ova dva talijanska prvoligaša više nemaju pravo kupovati igrače ove zime. Dugo je Roberto Mancini tražio novog veznjaka, ali su na kraju Mario Suarez iz Atletica i Lucas Leica iz Liverpoola bili preskupi.

Odlučio je da mu momčad pojača Marcelo Brozović, koji će 16. studenog 2014., kad je proslavio 22. rođendan, vjerojatno pamtiti do kraja života. Tu je večer u dresu reprezentacije protiv Italije baš na Giuseppe Meazzi potvrdio da je igrač za kojega će se sigurno otimati velikani.

Uskoro bismo tako na velebnom stadionu mogli gledati hrvatsku vezu Kovačić - Brozović. Igrali su zajedno u Dinamu, ali samo nekoliko mjeseci, na neki je način Marcelo bio Mateov nasljednik u Dinamu, a sad će uz reprezentaciju svlačionicu dijeliti i u Interu.

Voli Zdravko Mamić poslovati s Talijanima, još kad tu ne bi bilo Genoe, koja baš i ne plaća rate za Šimu Vrsaljka. Prodao je Tina Jedvaja u Romu za pet milijuna eura, Matea Kovačića u Inter za 11, s bonusima čak 15 milijuna eura, nedavno i Duju Čopa u Cagliari za četiri, a sad se na Apenine seli i Marcelo Brozović.

Inter s tandemom Kovačić - Brozović

Inter s Robertom Mancinijem najviše igra s dva zadnja vezna. Taj su par najčešće Čileanac Gary Medel i Kolumbijac Fredy Guarin, a ponekad uskoči i Srbin Zdravko Kuzmanović. Brozović će se s Medelom i Guarinom boriti za mjesto u momčadi.

Konkurenciju u sredini mogao bi pojačati i Yaya Toure. Sjajni veznjak Manchester Cityja želi napustiti Etihad, crno-plavi bi za najboljeg afričkog nogometaša morali izdvojiti barem devet milijuna eura. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 154
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani