Obavijesti

Sport

Komentari 171

Igor Tudor: Život ide dalje, ovo je protiv Dnjipra naša realnost

Igor Tudor: Život ide dalje, ovo je protiv Dnjipra naša realnost
7

Nije isto igrati protiv Zadra i protiv Dnjipra, vrlo teško dobivamo duele zbog fizike koja stvara kvalitetu, rekao je trener Hajduka Igor Tudor nakon "nule" protiv Dnjipra...

VIDEO

Razočarani smo, teško nam je, žao nam je. Ali, što ćemo, život ide dalje. Nedostajalo je kvalitete, duela, osobnosti, svega je nedostajalo pomalo, zato i nismo otišli u Europsku ligu - rekao je Igor Tudor nakon "nule" protiv Dnjipra.

- Duele smo gubili s jačim i bržim protivničkim igračima. Čestitam mojim igračima, nisu svi bili na maksimumu, pojedinci nisu bili pravi. Nismo imali ono što sam priželjkivao. Možda je to i zbog protivnika, nije isto igrati protiv Zadra i protiv Dnjipra, vrlo teško dobivamo duele zbog fizike koja stvara kvalitetu - kaže Tudor.

- Nikola Kalinić je igrač, koji je kod njih bio na klupi, a u Hrvatskoj ligi zabio bi 30 golova bez problema - kaže Tudor.

Ne Nikola, Lovre...

- Ah, Lovre... Držao nas je u igri do posljednje minute, zahvaljujući njemu bili smo u igri, ali to nije bilo dovoljno za prolaz - kazao je Tudor.

- Bilo je prekrasno, osjećala se napetost do posljednjih dvadesetak minuta. Ovo na kraju bilo je prekrasno. Ali, sve na kraju bila je realnost - rekao je Tudor i dodao:

- To je sastavni dio nogometa, okreće se nova stranica, nova borba za prvih jedanaest, Brišemo ovo sve, okrećemo se derbiju s Dinamom, to je sada realnost - zaključio je Tudor.

Mario Maloča

Žao mi je što smo na koncu ispali, no puno nam znači onaj pljesak publike na kraju i podrška koju su nam dali. Eto, presudio je taj gol koji smo primili u prvoj utakmici u 88. minuti, rekao je Mario Maloča.

Dejan Mezga

I mi i oni smo imali svojih prilika, na koncu je presudilo to što su oni zabili u prvom susretu gol više. Šteta, dali smo 100 %, ali to ovoga puta, protiv ovako kvalitetnog protivnika nije bilo dovoljno. Navijači zaslužuju sve pohvale, nikad nisam igrao u ovakvoj atmosferi, ovo je čudo, uživaš dok igraš, oni iz nas izvlače sve što mogu, rekao je Mezga.

Mladen Bartulović

Očekivali smo tešku utakmicu, Kalinić je držao Hajduk u igri do samog kraja susreta, a na kraju smo mi uspjeli izdržati pritisak u zadnjih par minuta, kad je Hajduk krenuo na sve ili ništa. Ovo je za nas velika stvar nakon ispadanja iz kvalifikacija za Ligu prvaka. Suigrači su oduševljeni atmosferom, pogotovo sinoćnim posjetom navijača. Ima ih koji su i po deset godina reprezentativci, ali nikad nisu vidjeli nešto slično. Zbog toga mi je želja jednom se vratiti na Poljud završiti karijeru, rekao je Mladen Bartulović.

Nikola Kalinić

Nije mi bilo lako istrčati na Poljud, pogotovo kad sam vidio pune tribine. Hvala svima na pljesku kojim su me dočekali, oduševljen sam bio. Atmosfera na stadionu je bila sjajna kao i obično, Hajduk je bio dobar ali nisu mogli protiv našeg iskustva. Ako bi par godina ostali na okupu, bila bi to moćna momčad, kazao je Nikola Kalinić.

Mijo Caktaš

Bolja momčad ide dalje, imali su zrelije šanse u obje utakmice. Šteta jer smo bili u igri do samog kraja, no sada nam ne preostaje ništa nego da se okrenemo nedjelji i utakmici s Dinamom, dodao je Caktaš.

Trener Dnjipra: Lovre je nevjerojatan

Dniprov trener Miron Markevič bio je zadovoljan prolaskom svoje momčadi.

- Bila su to dva različita poluvremenu, ali sada je to nebitno. Mi smo ostvarili po ono što smo došli, plasirali smo se u Europsku ligu - kazao je Markevič.

Osvrnuo se i na obrane Hajdukovog vratara Lovre Kalinić,

- On je odličan vratar, njegova vještina je iznimna - rekao je Markevič.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 171
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve