Obavijesti

Sport

Komentari 19

Igračina godine: Osvojio titulu pa otišao pecati s Tomečakom

Igračina godine: Osvojio titulu pa otišao pecati s Tomečakom
6

NA PECANJE Nakon što je osvojio nagradu za najboljeg nogometaša Prve HNL, Andrej Kramarić uzeo je štap za ribolov i otišao kampirati s Ivanom Tomečakom

VIDEO

Andrej Kramarić dobio je 80 od mogućih 100 bodova u 12. izboru T-portala za najboljeg nogometaša Prve HNL. Izabrali su ga kapetani, a prvi do njega, Dinamov napadač Soudani, zastao je na 42 boda.

- Ova nagrada ima posebnu težinu baš zbog toga što te biraju igrači protiv kojih igraš. Još mi je draže kad vidim tko je sve bio proglašen igračem godine. Ne bih imao ništa protiv da idem putem nekih od njih - rekao je Kramarić.

Aludirao je Rijekin napadač najviše na Mandžukića, Modrića i Sammira, bivše laureate, koji danas prebivalište imaju u Španjolskoj.

- Zna se da odavno preferiram Španjolsku. Volio bih tamo igrati, sviđa mi se taj stil igre, a i mislim da bih se dobro uklopio u taj nogomet. Ma sviđa mi se i španjolski jezik, nedavno sam pogledao nekoliko španjolskih filmova, sve je super - rekao je nasmiješeni Kramarić i u sekundi se uzobiljio.

- To ne znači da učim španjolski ili da tamo odlazim.

Dalibor Urukalović/Pixsell

Protiv Zagreba je u ponedjeljak odigrao vjerojatno posljednju utakmicu za Rijeku. Matjaž Kek za jučer ujutro zakazao je trening, koji se pretvorio u zajedničku kavu. Kramarić je to propustio, zadnja obaveza mu je današnja Bijela noć.

- Svi igrači žele nove izazove i dokazivanja, a u mom slučaju to je odlazak u inozemstvo, u neku jaču ligu i jači klub. Najviše se spominju klubovi iz Italije i Engleske, i u tome ima puno istine. Ovo mi je najteža odluka u životu. Imao sam nekoliko neprospavanih noći. Nadam se da će se sve brzo riješiti pa da se mogu mirno odmarati - rekao je Kramarić.

Već zna kako će taj odmor izgledati, samo ne zna na kojem će ga mjestu provesti. Suigrač i najbolji prijatelj Ivan Tomečak “zarazio” ga je ribolovom. Pridružit će mu se Kramarić i ovih blagdanskih dana.

- Ma on sigurno već negdje kampira. Ubacit ću mu se na nekoliko dana. On je majstor, sve organizira i tako se najbolje opuštamo.

Nel Pavletić/PIXSELL

Zabio je Rijekin napadač u prvenstvu 21 gol. Kako je krenuo, Eduardov rekord od 34 gola u sezoni bio je u opasnosti. Ovako, Eduardo može mirno spavati.

- Ne znam hoće li to biti dovoljno da i s polusezonom budem najbolji strijelac i na kraju prvenstva. Žao mi je što u zadnjim utakmicama nisam zabio još poneki gol. U svakom slučaju, bilo je više promašaja. Kad bismo ih brojili, uz 21 gol, bilo je najmanje i 30 promašaja.

Najviše će pamtiti pobjedu protiv Lokomotive i pet golova.

- Žao mi je što nisam zabio još jedan i sustigao rekord HNL-a - kaže Kramarić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu