Obavijesti

Sport

Komentari 27

Inter se provukao u Bologni: S desetoricom do pobjede i vrha

Inter se provukao u Bologni: S desetoricom do pobjede i vrha
1

Nakon poraza i tri uzastopna remija, Inter je napokon pobijedio kod Bologne. Gol vrijedan tri boda zabio je Mauro Icardi, a Hrvati su zaigrali u početnoj jedanaestorici

VIDEO

Inter je teškom mukom prekinuo niz bez pobjede u talijanskom prvenstvu. Na gostovanju kod Bologne, koja je u prvih devet utakmica imala čak sedam poraza, "nerazzurri" su pobijedili 1-0 i, makar privremeno, izbili na prvo mjesto Serie A.

Za taj doseg izabranici Roberta Mancinija morali su prvo ostati bez Felipea Mela, koji je u 53. i 61. minuti dobio žute kartone i napustio teren, a ista je sudbina u samoj završnici utakmice zapala i Interova trenera koji je protestirao kod sudaca.

Jedini gol na utakmici zabio je Mauro Icardi u 67. minuti nakon velike greške domaće obrane. S lijeve strane uposlio ga je Adem Ljajić, a Argentinac s pet metara pogodio u praznu mrežu.

Mogao je domaćin u nadoknadi do remija da Samir Handanović nije pokazao briljantne reflekse obranivši udarac Mattije Destra sa šest-sedam metara udaljenosti.

U momčadi pobjednika od prve minute su zaigrala oba hrvatska reprezentativca, Ivan Perišić i Marcelo Brozović, te bili među najraspoloženijim pojedincima Intera. Perišić je iz igre izašao u 74. minuti, a Brozović je odigrao svih 90.

Vikend donosi veliki sraz dvoju vodećih sastava Serie A. U subotu, 31. listopada od 20:45 Inter dočekuje Romu, koja prije toga kod kuće igra protiv Udinesea (srijeda).

Serie A, 10. kolo:

  • Bologna - Inter 0-1 (Icardi 67')
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 27

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
VIDEO  Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera.  Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...
TROSTRUKI MVP NBA LIGE

VIDEO Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera. Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...

Nikola Jokić nije siguran hoće li ići na Olimpijske igre u Parizu sa srpskom reprezentacijom nakon što su njegovi Nuggetsi ispali iz NBA doigravanja