Obavijesti

Sport

Komentari 33

Inter se vjerojatno oprostio od Europe porazom kod Genoe...

Inter se vjerojatno oprostio od Europe porazom kod Genoe...
2

Juventus je pobijedio Napoli 3-1, a Genoa Inter 3-2 na domaćem terenu u 37. kolu Serie A. Mateo Kovačić igrao je 90 minuta za "nerazzurre", a Marcelo Brozović 77

VIDEO

Samo čudo može odvesti nogometaše Intera u Europsku ligu sljedeće sezone. "Nerazzurri" su u dvoboju 37. kola Serie A izgubili na gostovanju kod Genoe 3-2 i tako zaostaju dva boda za sedmom pozicijom koja bi mogla donijeti kvalifikacije za EL.

Dvaput je Inter vodio; golom Maura Icadrija u 19. minuti te Rodriga Palacija u 30. no Genoa se dvaput vraćala i na kraju uzela puni plijen. Leonardo Pavoletti postavio je prvo izjednačenje u 24. minuti, a Maxime Lestienne iskoristio je veliki poklon koji su mu ostavili Rannochia i Handanovič u 41. minuti, kad su obojica krenula na loptu pa je ipak propustila.

VIDEO

Juraj Kucka minutu prije kraja donio je veliko slavlje domaćim navijačima pobjedničkim golom za 3-2 kojim je Genoa došla na peto mjesto talijanskog prvenstva.

Kako je Talijanski nogometni savez uskratio Genoi licencu za Uefina natjecanja u sljedećoj sezoni, ne poništi li je Talijanski olimpijski odbor Genoa neće u Europu, već će njeno mjesto zauzeti sedmoplasirana momčad prvenstva. Trenutačno tu poziciju drži Sampdoria i dovoljna su joj dva boda iz posljednje dvije utakmice (kod Empolija i doma protiv Parme) kako bi išla u kvalifikacije za EL.

Hrvatski reprezentativci Mateo Kovačić i Marcelo Brozović igrali su od prve minute za "nerazzurre". Kovačić je igrao svih 90 minuta, a Brozović je izašao 13 minuta prije kraja.

U prvoj utakmici dana Juventus je golovima Roberta Pereyre , Stefana Sutrara i Simonea Pepea svladali Napoli u Torinu 3-1. Za goste je penal promašio Insigne , no grešku je popravio David López , a Miguel Ángel Britos u nadoknadi je dobio crveni karton. Ivan Strinić utakmicu je pratio s klupe za pričuve.

Ovim porazom Napoli se mora nadati porazu Lazija protiv Rome u nedjeljnom dvoboju kako bi ga eventualnom pobjedom u zadnjem kolu sljedeći tjedan prestigao na trećem mjestu ljestvice, a time i izborio kvalifikacije za Ligu prvaka osvajanjem trećeg mjesta.

Serie A, 37. kolo:

  • Juventus - Napoli 3-1
  • Genoa - Inter 3-2
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao