Obavijesti

Sport

Komentari 51

Istra 1961 i Zadar bez golova na Drosini: Osijek na začelju

Istra 1961 i Zadar bez golova na Drosini: Osijek na začelju
1

Utakmica visokih tenzija i velike važnosti u borbi za ostanak u MAXtv Prvoj ligi na kraju je završila bez pobjednika. Istra 1961 i Zadar odigrali su 0-0 na Aldo Drosini

VIDEO

Dvoboj koji je i jednima i drugima značio borbu za goli prvoligaški život na kraju je završio bez pobjednika, ali i bez golova. Istra 1961 i Zadar remizirali su 0-0 na Aldo Drosini u pretposljednjoj utakmici 33. kola MAXtv Prve lige.

- Htio sam muškarčine, nisam ih dobio. Zamjeram sebi da sam trener. Jako si zamjeram što sam trener u 21. stoljeću. Da treniram Manchester United onda u redu, ali ovako si to jako zamjeram - rekao je Igor Pamić, trener Istre 1961, nakon utakmice.

Puljani su dominirali prvim poluvremenom i nekoliko puta prijetili unutar gostujućeg šesnaesterca, ali nisu zadavali veći posao Zadrovu golmanu Tomi Gluiću.

"Jedinica" gostiju najzaslužnija je što je Zadar osvojio bod na Drosini zbog nekoliko odličnih intervencija u nastavku. Pokušali su Heister u 68. minuti, potom i Brazilac Jô u 70. minuti iz situacije "jedan na jedan", no Gluić je uspio sačuvati praznu mrežu.

Zadar se ovim osvojenim bodom, ukupno 31., pomaknuo sa začelja ljestvice i prepustio ga Osijeku koji je ostao na 30 bodova. Istra 1961, pak, zasad je sigurna na osmoj poziciji s 34 boda.

- Nismo danas imali onu nužnu svježinu. Onda je trebalo shvatiti da nemamo tu moć i mirno privesti susret kraju, jer bilo je vidljivo da nas Istra bez obzira na sudačku pomoć nije mogla ozbljnije ugroziti. Moji igrači igraju iznad svojih mogućnosti i ne mogu im zamjeriti na ničemu. Ponosan sam na njih - izjavio je Igor Štimac, trener Zadra.

MAXtv Prva liga, 33. kolo:

  • Istra 1961 - Zadar 0-0
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 51

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović