Obavijesti

Sport

Komentari 36

Džoni i Tomičić: To nisu naši profili, nismo vrijeđali Hajduk

Džoni i Tomičić: To nisu naši profili, nismo vrijeđali Hajduk
2

Već dugo vremena netko otvara lažne profile s mojim imenom i piše gluposti, zavarava ljude, a ja ne znam kako se protiv toga boriti, rekao nam je Jakov Džoni

VIDEO

Puno prašine podigla je "čistkaDamira Burića Šolte, koji je Maloči, Gotalu, Mezgi i Vršajeviću poručio da pronađu novi klub. U Hajduku za njih nema mjesta, kao ni za Ranilovića, Vukovića (prebačen u Hajduk B), Jozinovića, Vasilja, Tomičića i Džonija.

Dan nakon "čistke" Hajdukovog trenera na društvenim mrežama pojavile su se poruke Tomičića i Džonija. Javio nam se Ivan Jakov Džoni i rekao kako netko dulje vrijeme otvara lažne profile i piše gluposti predstavljajući se kao on.

- Već dugo vremena imam problema, netko otvara lažne profile s mojim imenom i piše gluposti, zavarava ljude, a ja ne znam kako se protiv toga boriti. Naravno da nisam napisao to što stoji na tom Facebook profilu niti mi ne pada na pamet takve gluposti pisati - rekao nam je Ivan Jakov Džoni. 

Netko je u njegovo ime napisao:

"Klub ima jasnu viziju "naša dica"... Prva momčad: 14 Zagrepčana, tri Ukrajinca, Slovenci, Kazahstanci, portugalski Brazilci (joga bonito)... I tri Splićana! Pojedincima koji kroje sudbinu kluba je njihovo dite svaki igrač koji NIJE iz Hajdukove škole".

Ivan Tomičić: Ogorčen sam na Hajduk, ali to nisu moje riječi. Ne bih to nikad napisao o navijačima koje izrazito cijenim

Tomičićeva priča se jednim dijelom ipak razlikuje od Džonijeve. Naime, i njegov je profil lažan, odnosno, niti on nije napisao ono što stoji, ali napisano nije daleko od njegovih stavova.

Lažni Ivan Tomičić (22) na Facebooku je napisao:

 "Koga sada boli k*** što sam odbio Dinamo, ha, veliki navijači? Neka dovedu još nekoga iz Dinamove škole, Sesveta itd... Nabijem vas sve... zajedno s još jednim velikim gospodinom koji vam kroji sudbinu"

- Žao mi je što je tako ispalo, to nisu moje riječi i ogorčen sam što me netko pokušava diskreditirati na taj način, pogotovo pred navijačima Hajduka koje iznimno poštujem i cijenim. Ono što je istina je da sam bio igrač Hajduka dugi niz godina i da nikad nisam dobio pravu šansu. Nisam ja Messi ni bog nogometa, ali ako me se pet godina slalo na posudbe u šest različitih klubova i bez pogovora sam svaki put poslušao savjet iz kluba, onda sam zaslužio da mi daju priliku kako bi se dokazao novom treneru. Pa neka on vidi jesam li za Hajduk ili nisam - rekao nam je Ivan Tomičić i dodao:

- Dok sam ja bio na posudbama, Hajduka nisam stajao niti lipe jer su mi uvijek plaćali drugi klubovi, a u to vrijeme je Hajduk dovodio igrače poput Illuridzea, Bukve, Abdukholikova, Jakoliša... Zbog njih sam ja morao na posudbe, a oni su dobivali šanse i zato sam ogorčen i smatram da za to netko treba odgovarati. Iza svog mišljenja stojim, stvarno sam ogorčen ovime što mi je Hajduk napravio, ali, ponavljam, to nije bio moj profil niti sam tako nešto napisao, pogotovo ne o navijačima - dodao je.

Tomičić je označen kao talent, ali nije se pokazao kao materijal za prvu momčad. Bio je na posudbama u nižim ligama, a nakon što je Burić Šolta došao na klupu dobio je slobodne papire. Isto kao i Ivan Jakov Džoni, koji je bio na posudbi u Cibaliji, dok je prošlu sezonu proveo u drugoj momčadi Hajduka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 36

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović