Obavijesti

Sport

Komentari 61

Olićev sukob s trenerom? HNS sve demantirao: To nije istina

Olićev sukob s trenerom? HNS sve demantirao: To nije istina
3

Ivica Olić i trener HSV-a Bruno Labbadia imali su žestoki okršaj u svlačionici nakon utakmice protiv Darmstadta u Bundesligi. Iz HNS-a su nam rekli kako to nije istina

VIDEO

Oliću, ulaziš, rekao je Bruno Labbadia našem napadaču u 90. minuti utakmice Darmstadta i Hamburgera u 12. kolu njemačkog prvenstva. Olić se zagrijavao pola sata prije toga i odbio je ući u zadnjim sekundama utakmice. 

U svlačionici se sukobio s trenerom Labbadijom, a njemački trener Hamburga zabranio je našem igraču povratak s klupskim autobusom uz poruku neka se snađe kako zna. Informaciju nam je javio čitatelj 24sata koji je sve doznao u krugovima bliskih reprezentativnom napadaču.

HNS demantirao

Iz Hrvatskog nogometnog saveza poručili su kako to nije istina te da se Olić normalno vratio klupskim autobusom nakon utakmice. Hamburger je odigrao 1-1 kod Darmstadta, a Ivica Olić je u 12 utakmica igrao tek pet puta i svaki je put ulazio s klupe. Nakon posljednjeg incidenta u svlačionici nakon utakmice protiv Darmstadta jasno je kako je rastanak na zimu jedina opcija. 

- Teško proživljavam sjedenje na klupi. Možda sam i pogriješio što ljetos nisam promijenio sredinu iako sam imao dobre ponude. No, ne budem li igrao, sigurno ću na zimu otići iz Hamburga, jer ne mislim ugovor odraditi na pričuvnoj klupi! Odlazak u SAD bio je jedna od opcija, sad ne razmišljam o tome - rekao je nedavno Olić

Ivica Olić nikad nije igrao ispod 100 posto. Kod njega nema kalkulacija, a jedna od najboljih šala koje kruže o njemu je da je bio na probi u Milanu, ali nije uspio. Zašto? Pa derao se na Gennara Gattusa da ne trči dovoljno.

Nijemce je nedavno oduševio kad se praktički s aerodroma zaputio na trening nakon reprezentativne stanke. Šteta što među obožavateljima nije Bruno Labbadia.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 61

VIDEO

Hrgović nakon poraza: 'Ovako se ne mogu povući. Još jednom ću na put prema svjetskoj tituli'
VRATIO SE U ZAGREB

Hrgović nakon poraza: 'Ovako se ne mogu povući. Još jednom ću na put prema svjetskoj tituli'

I dalje mislim da sam izgubio od lošijeg borca. Nisam izgubio prekidom, već zbog puknute arkade. U trenutku prekida vodio sam 4-3 u rundama. Kako se osjećam, najradije više nikad ne bih boksao, objasnio je Hrgović

Hrgović razmišljao i da otkaže borbu, a borio se bolestan jer je putovao kući vidjeti kćkericu?!
ZATO JE BIO ISCRPLJEN!

Hrgović razmišljao i da otkaže borbu, a borio se bolestan jer je putovao kući vidjeti kćkericu?!

Filip je iz Houstona otišao u Zagreb vidjeti novorođenu kćer, ali je putem pokupio virozu pa pet dana nije mogao trenirati i uzimao je antibiotik. Zato je u meču djelovao iscrpljeno
VIDEO Pogledajte crveni karton zbog kojeg je gazda Zrinskog raspalio po HNS-u i sucu Joviću
SAŽETAK: ZRINSKI - ŠIBENIK 0-2

VIDEO Pogledajte crveni karton zbog kojeg je gazda Zrinskog raspalio po HNS-u i sucu Joviću

OSIJEK - Šibenik je slavio 2-0 na vrućem gostovanju u Osijeku kod Zrinskog te u izravnom dvoboju izborio povratak u HNL nakon samo jedne sezone u drugoj ligi. Susret je sudio Fran Jović, koji je u prvom poluvremenu dosudio penal za Šibenik pa isključio krilnog igrača Zrinskog Petra Korova. U obje situacije sudjelovao je Korov, a nakon susreta predsjednik Zrinskog Ivan Komak rekao je da će tražiti Jovićevo izuzeće. Obrušio se i na HNS.