Obavijesti

Sport

Komentari 42

Izbornik Libanona: Evo zašto sam glas dao Ivanu Rakitiću

Izbornik Libanona: Evo zašto sam glas dao Ivanu Rakitiću
7

Ivan Rakitić stalno igra vrhunski i osvaja naslove, rekao je izbornik Libanona Miodrag Radulović, jedini koji je uz Neymara svoj glas dao hrvatskom veznjaku

VIDEO

Oduševljen sam Ivanom Rakitićem. Pratim njegov razvoj još od Basela. U nogometu je najvažniji kontinuitet, a Rakitić je za mene igrač s najmanje oscilacija na cijelom Balkanu, javio se izbornik Libanona, Miodrag Radulović.

Ivan Rakitić i Luka Modrić u izboru za Zlatnu loptu nisu dobili glasove hrvatskih predstavnika, Ante Čačića, Darija Srne i Roberta Prosinečkog. No Rakitiću su po bod dali Neymar i izbornik Libanona.

- Rakitić se dokazao kao kapetan Seville, koju je odveo do naslova Europske lige, pa završio u Barceloni. Tu se odmah nametnuo, postigao i gol u finalu Lige prvaka. To su nevjerojatni uspjesi - rekao nam je crnogorski stručnjak, koji ne prestaje s komplimentima hrvatskom veznjaku.

- Rakitić je na klupskoj razini osvojio sve što se može osvojiti, a redovito dobro igra i u hrvatskoj reprezentaciji. Zbog toga je dobio moj glas i moje povjerenje. Potpuno zasluženo - dodao je Radulović, koji je oduševljen kako se hrvatski reprezentativac uklopio u moćnu Barcelonu.

- Nije baš lako igrati u Barceloni, a Rakitić je standardan i kod Luisa Enriquea. Izuzetno poštujem i Luku Modrića, ali po meni Rakitić u kontinuitetu igra na višoj razini. Mora se cijeniti što je u dvije sezone osvojio Europsku ligu i Ligu prvaka - istaknuo je libanonski izbornik.

Raduloviću se jako sviđa hrvatska vezna linija koju predvode Rakitić i Modrić.

- To su dva fenomena, najviši nivo svjetskog nogometa. Mislim da nitko na svijetu, osim Španjolske, nema takva dva igrača u veznoj liniji. Hrvatska na Europskom prvenstvu u Francuskoj mora napraviti jako dobar rezultat - kaže Radulović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 42

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović
Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima