Obavijesti

Sport

Komentari 43

Izvanredna "presica": Mamić i Machado izlaze pred novinare

Izvanredna "presica": Mamić i Machado izlaze pred novinare
7

Iz Dinama su objavili da će u petak u 13 h na izvanrednoj presici u Maksimiru biti Zoran Mamić i Paulo Machado. Portugalac će se vjerojatno i službeno ispričati...

VIDEO

Dinamove legende poručile su kako Paulo Machado nema što tražiti u Dinamu nakon ispada protiv Moldea, Zoran Mamić je nakon utakmice rekao da je Portugalac vjerojatno odigrao svoje u Maksimiru, ali se dan kasnije ispravio rekavši kako pravne mogućnosti baš i nisu na strani Dinama te da Machado vjerojatno ostaje.

- Dugo sam u nogometu, ali nešto ovakvo nikad nisam doživio. Zaista sramotan ispad, čak bih rekao da je to i pitanje odgoja - ljutit je Mirko Barišić, dok Ćiro Blažević kaže kako je Portugalac zaslužio da ga potjeraju iz hrvatskog sporta.

U međuvremenu Dinamo je udaljio Machada iz prve momčadi, on se ispričao u podužoj poruci na društvenim mrežama, a sve je izglednije kako će Portugalac nastaviti svoju avanturu u klubu čije je navijače počastio srednjim prstom.

- Pozivamo vas na izvanrednu konferenciju za medije u petak u 13 sati u prostorijama Dinama. Gost će biti trener Zoran Mamić i naš igrač Paulo Machado - stoji u Dinamovom pozivu novinarima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Čini se da u Dinamu nemaju izbora. Machado je pod ugovorom koji teško da može biti raskinut, a da Dinamu to ne izbije novce. Portugalac će se vjerojatno još jedanput ispričati i nastaviti igrati. Naravno da će u tom slučaju biti na "piku" navijačima pa makar igrao pet puta bolje nego dosad.

Moguće i kako će Zoran na "presici" objaviti i kako Machado odlazi iz Dinama. No to je malo vjerojatno. Za to ćemo morati pričekati petak. Pitali smo i vas, je li izgon iz kluba preteška kazna za Portugalca i ono što je napravio?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića