Obavijesti

Sport

Komentari 0

Izvanredna 'presica' u Realu: Perez će potjerati Beniteza?!

Izvanredna 'presica' u Realu: Perez će potjerati Beniteza?!
3

Predsjednik Florentino Perez obratit će se javnosti nakon sastanka uprave kluba, objavio je Real Madrid. Dva su scenarija, podržat će Rafu ili će mu uručiti otkaz...

VIDEO

Povratak u Real? Zašto ne?, rekao je Carlo Ancelotti , prenosi RAI Radio 1.

Priča o Ancelottijevom povratku mogla bi dobiti nastavak nakon današnje izvanredne konferencije za novinare od 19.30 sati u Madridu. Dva su moguća scenarija. Ili će Perez dati podršku Rafi Benitezu ili će mu dati - pedalu. Trećeg nema.

"Predsjednik će se obratiti javnosti nakon sastanka uprave kluba", objavio je Real.

Nije nemoguće da Luka Modrić i Mateo Kovačić ostanu bez trenera, no izvjesnije je kako će Perez ipak podržati Beniteza nakon blamaže u El Clasicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Barcelona je razbila Real usred Madrida 4-0. Navijači su ovacijama pozdravili Andresa Iniestu dok je izlazio s travnjaka, dok su za Rafu Beniteza pripremili bijele maramice. Nije tajna da Real ne izgleda dobro otkako je Rafa preuzeo konce.

VIDEO

Ne pomažu ni priče španjolskih novinara koji tvrde kako prva zvijezda kluba ne može smisliti trenera Beniteza. Neki španjolski mediji objavili su kako je Ronaldo nakon El Clasica poručio Perezu: "Ili Rafa ili ja" te da je Perez dao podršku treneru i poručio mu da može ostaviti Ronalda i na klupi ako smatra da je to najbolje za momčad.

Perez će stati iza Beniteza i prodati Ronalda?

AS tvrdi kako će Florentino Perez stati iza trenera te neizravno poručiti Cristianu Ronaldu da može pakirati kofere što bi značilo da će klub prodati Portugalca u sljedećem prijelaznom roku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića