Obavijesti

Sport

Komentari 101

Ja kao Casillas! 'Bio sam kralj, sad ne mogu braniti ni za ulicu'

Ja kao Casillas! 'Bio sam kralj, sad ne mogu braniti ni za ulicu'
8

Kod nas se sve promijeni preko noći. Ali neću potonuti! Nikad! Iz svega ću izaći još jači, rekao je Dinamov golman i kapetan Ivan Kelava kojem 'modri' traže zamjenu

VIDEO

Ako može Iker Casillas biti zamjena, tko sam onda ja da ne mogu? Iako, boli me, nisam zaslužio ovakve kritike, priznao je Kelava.

Prošle godine bio je junak, fantastičnim obranama uveo je Dinamo u Ligu prvaka. Da nije njega, ne bi bilo ni Reala u Zagrebu, Ronalda, a ni Krunina zagrljaja s Mourinhom. Umjesto zahvale, Jurčić traži novoga golmana.

- Nije ugodno to pročitati. Dokazao sam se sto puta, dokazivat ću se i dalje. Da sam mogao bolje, mogao sam. U redu, nisam obranio toliko zicera kao prošle sezone, ali nije ni da sam glavni krivac. Možda je došlo do malog pada forme, ali pokažite mi čovjeka u bilo kojem poslu koji nema loš period. Teško ga je naći, zar ne - upitao je Kelava.

Iako na terenu, a i izvan, nema nijednu mrlju, Kruno mu namjerava uzeti kapetansku vrpcu. I proslijediti je Leki ili Šimuniću.

- Traka mi puno znači, dobio sam je zbog odnosa prema klubu, ponašanja... Nosim je ponosno, ali ako trener odluči drukčije, prihvatit ću bez pogovora - priznao je Ivan.

Uza sve kritike, stigla je i ona o kilogramima.

- Hoćete istinu? Cijele blagdane nisam pojeo nijedan kolač! Ništa slatko. Bilo je jako teško, ali tako sam odlučio. Trenirao sam svaki dan. I kako sam se onda udebljao? Nisam dobio ni grama!

Mir je tražio s obitelji, u šetnjama s kćeri Mijom.

- Kod nas se sve promijeni preko noći. Lani sam bio kralj, a sad ne mogu braniti za svoju ulicu. Tako ispada. Ali neću potonuti! Nikad! Iz svega ću izaći još jači - najavio je Kelava.

Svaki veliki uspjeh vonja po znoju, a kod njega ga je bilo u potocima. Češće pretreniran nego nespreman.

- Ako je u interesu kluba da sjedim na klupi, sjedit ću. Ali se ne dam!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 101
VIDEO

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja
ČUDESAN MEČ U RIJADU

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja

Prvi put nakon 25 godina dobili smo apsolutnog prvaka u teškoj kategoriji, a tu laskavu titulu u Saudijskoj Arabiji osvojio je Oleksandr Usik koji je podijeljenom odlukom sudaca slavio protiv Tysona Furyja

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća
SVE O BORBI

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća

Prema saznanjima Fury će za borbu zaraditi 105 milijuna dolara, dok će Usik zaraditi 45, ali od toga će donirati milijun i pol dolara za Ukrajinu
VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu
GOLIJADA U KOPRIVNICI

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu

U sadržajnoj utakmici 35. kola HNL-a palo je pet pogodaka. Dinamo je gubio pa okrenuo, a na koncu do slavlja stigao u 93. minuti. Šansu su dobili juniori i rezervni igrači, a debitirao je sin trenera Sergeja Jakirovića