Obavijesti

Sport

Komentari 123

Je li ponašanje Davora Šukera primjereno njegovoj poziciji?!

Je li ponašanje Davora Šukera primjereno njegovoj poziciji?!
3

Davor Šuker napao je novinara uoči "presice". S leđa mu je istrgnuo mobitel iz ruke i produljio u dvoranu. Je li to primjereno ponašanje za jednog predsjednika saveza?

VIDEO

Davor Šuker prilazi novinaru s leđa i uzima mu mobitel iz ruke. U pratnji zaštitara ulazi u halu gdje će nešto kasnije objaviti kako su HNS i navijačka udruga Uvijek vjerni potpisali novi ugovor te dodati kako će se sa slučajem disciplinskog suca Krešimira Vlajčevića i njegove navodne pozajmice od Dinama 2009. baviti disciplinski organi.

Na 'presicu' u zagrebački hotel Hilton stigli su i novinari Indexa kojima je HNS otvorenim pismom zabranio dolazak na utakmice reprezentacije i sve konferencije Hrvatskog nogometnog saveza zbog, kako je Šukerov savez objasnio, senzacionalističkog pisanja i poziva na bojkot reprezentacije.

- Ništa se nije dogodilo - komentirao je povjerenik HNS-a za sigurnost Zoran Cvrk, nakon što je Šuker iz ruke novinara otrgnuo mobitel. Nešto se ipak dogodilo u Hiltonu. Davor Šuker prešao je granicu dobrog ukusa. Jedno je ne slagati se s pisanjem, a drugo je otimati mobitele ljudima koji su došli obavljati svoj posao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 123
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu