Obavijesti

Sport

Komentari 352

Debakl u Sigetu: Hajduk je od Dragovoljca primio četiri gola!

Debakl u Sigetu: Hajduk je od Dragovoljca primio četiri gola!
11

Nogometaši Hrvatskog dragovoljca očitali su nogometnu lekciju Hajduku svladavši ga 4-1. Sigećani su vratili nadu u ostanak, a 'bili' se udaljili od drugog mjesta...

VIDEO

Trebalo je to biti rutinsko slavlje kojim bi Hajduk zadržao korak u borbi za drugo mjesto, a Igor Tudor bi sebi čestitao 36. rođendan, no poslijepodnevni okršaj u Sigetu pretvorio se u debakl gostiju.

Utrka za drugo mjesto sad je vjerojatno stvar prošlosti, a rođendan će Tudor htjeti zaboraviti jer je posljednjeplasirani Hrvatski dragovoljac 'pomeo' Hajduk 4-1.

Iako su 'bili' krenuli s praktički juniorskom momčadi, doživjeli su težak udarac od momčadi koja se grčevito bori za ostanak u prvoligaškom društvu.

Motivirani Dragovoljac nije dao pravu šansu neprepoznatljivom Hajduku, koji je prvi put kapitulirao već u 3. minuti golom Mrčele nakon prekida. 'Crni' su već nakon 25 minuta imali vodstvo 2-0 zahvaljujući Doležalu, koji je matirao Hajdukovog golmana nakon asistencije Bačelić-Grgića s desne strane.

Hajduk je prvi put pucao u okvir domaćeg gola u 52. minuti, pokušao je smanjiti zaostatak, no onda je u 69. minuti potpuno potopljen. Gol za 3-0 zabio je Tomić lijevo iskosa u suprotni kut Kalinićevog gola.

Do kraja utakmice gosti su pokušali preko Vršajevića, koji je slabo pucao volejom, a Hajdukovi igrači su tek uspjeli ublažiti sramotu autogolom Špehara. No Dragovoljac nije sve rekao zabivši i četvrti gol u sučevoj nadoknadi preko Rašića.

Nakon tri uzastopne 2-1 pobjede nad Dragovoljcem, Tudorova momčad pretrpjela je peti poraz sezone te nakon 31 kola zaostaje pet bodova za drugoplasiranom Rijekom.

LIVE

<<< 90' +4 Gotova je utakmica. Hrvatski dragovoljac probudio je nadu u ostanak nakon uvjerljive 4-1 pobjede nad Hajdukom.

<<< 90'+2 GOOOL! Dragovoljac je zabio i četvrti gol Hajduku preko Rašića!

<<< 85' GOOOL! Hajduk je smanjio na 3-1. Špehar je zabio autogol.

<<< 69' GOOOL! Dragovoljac vodi 3-0 golom Tomića. Hajduk je napadao, a domaći su uzvratili iz brzog protunapada.

<<< 46' Počelo je drugo poluvrijeme u Sigetu.

<<< 45' Kraj prvog dijela. Dragovoljac ima 2-0 protiv Hajduka.

<<< 25' GOL! Dragovoljac vodi 2-0 protiv Hajduka! Strijelac je bio Doležal s nekoliko metara nakon ubačaja Bačelić-Grgića s desne strane

<<< 20' Sudac je pokazao na penal za Dragovoljac, no promijenio je odluku nakon konzultacije sa sucem iza gola. Domaći su tražili igranje rukom Milovića.

<<< 3' GOL! Hrvatski dragovoljac je poveo protiv Hajduka preko Mrčele nakon prekida!

<<< 1' Počela je utakmica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 352
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani