Obavijesti

Sport

Komentari 72

Jelavić zabio u pobjedi Hulla, Chelsea kiksao, United izgubio

Jelavić zabio u pobjedi Hulla, Chelsea kiksao, United izgubio
8

U utakmici 26. kola Premier lige bivši hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić zabio je za vodstvo Hull Cityja protiv QPR-a. To mu je bio osmi prvenstveni gol u ovoj sezoni

VIDEO

Nikica Jelavić nastavlja pružati sjajne partije za Hull City. Donedavni hrvatski reprezentativac zabio je za vodstvo "tigrova" protiv Queens Park Rangersa u 26. kolu Premiershipa koji su na kraju slavili 2-1.

Igrala se 16. minuta kada je Jelavić prihvatio grešku Caulkera i krasnim volejem zakucao loptu u desni donji kut gola gostiju iz Londona. To mu je bio već osmi gol za Hull ove sezone u ligi.

QPR je u 32. minuti ostao s desetoricom nakon isključenja Joeyja Bartona, no i s desetoricom su uspjeli izjednačiti. Samo sedam minuta poslije Charlie Austin glavom postavlja 1-1. Niko Kranjčar igrao je do 76. minute, a pobjedu je "tigrovima" minutu prije kraja donio Dame N'Doye.

Chelseaju bod s deset igrača, Unitedu nijedan

Lider Chelsea imao je naizgled lagan posao protiv pretposljednjeg Burnleyja na Stamford Bridgeu, no momčad Joséa Mourinha još je jednom pokazala, nakon ispadanja iz FA kupa od trećeligaša Bradforda, kako je itekako sklona kiksevima. Ovaj put to je bio "samo" remi.

Reuters/PIXSELL

Branislav Ivanović još je jednom pokazao svoje golgetersko umijeće golom u 14. minuti za vodstvo "bluesa", no planovi o osvajanju tri boda izjalovili su im se nakon što je Nemanja Matić zaslužio crveni karton 20 minuta prije kraja, a potom Ben Mee u završnici zabio za važan bod Burnleyja.

Još se gore proveo Manchester United na gostovanju kod Swansea Cityja u Walesu. Iako je Ander Herrera u 28. minuti "vragovima" donio prednost, ona je trajala samo dvije minute jer je Korejac Sung izjednačio. U drugom je dijelu za preokret i pobjedu "labudova" 2-1 zaslužan bio Dinamov "krvnik" Bafetimbi Gomis. Van Gaalova je momčad tako ostala na četvrtom mjestu nakon prvog poraza poslije sedam utakmica.

Reuters/PIXSELL

Iznenađenje nije dopustio Arsenal koji je golovima Cazorle i Girouda slavio kod Crystal Palacea 2-1, kao ni Stoke City svladavši Aston Villu u gostima 2-1 uz igrača više u finišu. Sunderland i WBA odigrali su bez golova.

Premiership, 26. kolo

  • Aston Villa - Stoke City 1-2
  • Chelsea - Burnley 1-1
  • Crystal Palace - Arsenal 1-2
  • Hull City - QPR 2-1
  • Sunderland - WBA 0-0
  • Swansea City - Manchester United 2-1
  • Manchester City - Newcastle United (18:30)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba