Obavijesti

Sport

Komentari 63

'Ma taj Anas treba psihijatra'; Sharbini: Gledaj ti svoja posla

'Ma taj Anas treba psihijatra'; Sharbini: Gledaj ti svoja posla
1

U emisiji "Istinom do gola", Hajdukova legenda Jurica Jerković rekao je kako se Anas Sharbini ne trudi dovoljno da vrati uloženo. Mlađi Sharbini zarađuje 350.000 €

VIDEO

Legendarna "bila desetka" Jurica Jerković za starije je navijače Hajduka sinonim plemenitog veznjaka, znalca, koji je s loptom mogao baš sve. Njegova riječ i danas ima težinu, pogotovo kada su u pitanju procjena onoga što igrači Hajduka pružaju, odnosno ne pružaju na utakmici. Posebno je šjor Jure osjetljiv na igrače koji u svakoj utakmici ne ostavljaju srce na terenu. A baš takvim je, gostujući u TV emisiji "Istinom do gola", procijenio Anasa Sharbinija. 

 - Anas ni izbliza ne daje ono zbog čega je doveden u Hajduk, niti se trudi. Za novac koji prima u Hajduku on daje ništa – tvrdi legenda Hajduka.

 - On se sprda s Hajdukom. Njemu je ovo izlet u berbu novca, desetak tisuća kuna svaki dan – igrao, ne igrao. A to nije u redu prema navijačima Hajduka, koji su ga jako dobro primili. Anas je trebao biti pravo pojačanje, a do sada je odlučio samo jednu – dvije utakmice. Doveden je kao nebrušeni dijamant, koga je u Hajduku trebalo doraditi i proslijediti dalje, a nije napravio ništa.

Na sugestiju voditelja Reića kako bi Vučević Anasu možda trebalo pronaći mjesto bliže sredini terena, Jerković se nasmijao. 

- Trebalo bi njemu, za početak, naći mjesto na klupi. Ali sumnjam da bi ga i to razbudilo. On je takav tip.... 

Problem je u "centrali" sugerirao je voditelj, aludirajući na Sharbinijevu glavu. 

- Njemu treba psihijatar,  netko poput legendarnog Rotkiewicza, koji je radio s mojom generacijom – složio se Jerković.  

Spreman pomoći Hajduku

Jurica Jerković danas je daleko od Hajduka, okupiran je ugostiteljskim poslom, no spreman je pomoći. 

- Niti me tko zove u Hajduk, niti se ja nudim, no smatram kako bih mogao pomoći igračima poput Tomasova, Sharbinija.... Njima ne treba puno, u dva mjeseca individualnog treninga od njih se može napraviti vrhunske igrače – tvrdi Jerković. 

Anasu Jerkovićeva izjava nije najbolje sjela 

Za Juricu Jerkovića nisam čuo sve do nedavno, do proslave 100. rođendana, kada su mi rekli da je riječ o legendi Hajduka, o jednom o najboljih veznjaka u klupskoj povijesti. Što da poručim nekome tko tako govori o meni, osim da gleda svoja posla, a mene da pusti na miru. On mene ne poznaje, nismo nikad ni popričali, a tvrdi da meni treba psihijatar!?, rekao je Anas.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu