Obavijesti

Sport

Komentari 454

Jovanović: Ja sam slavio gol u Beogradu, a Šuker samo šutio

Jovanović: Ja sam slavio gol u Beogradu, a Šuker samo šutio
4

Šimuniću igraj nogomet, to dobro radiš, pusti politiku i lekcije iz povijesti, poručio je bivši ministar znanosti, obrazovanja i sporta, Željko Jovanović putem Facebooka

VIDEO

Josip Šimunić emotivno je reagirao na izjavu predsjednika RH Ive Josipovića o razlozima zbog kojih ovaj ne želi dolaziti na utakmice hrvatske reprezentacije, te mu uputio pismo koje je izazvalo veliko zanimanje javnosti. U pismu se Joe dotaknuo i bivšeg, ministra znanosti, obrazovanja i sporta Željka Jovanovića, koji mu je i odgovorio, također putem Facebooka. Njegov post prenosimo vam u cijelosti:

- Stvarno je dosta ovog desničarskog popovanja i iskrivljivanja činjenica. Nebrojeno puta sam ponovio da sam nakon te beogradske utakmice u izjavi za medije, zajedno sa srpskim kolegom Vanjom Udovičićem, osudio nesportske ispade za vrijeme utakmice Srbija - Hrvatska i pozvao sve ljubitelje sporta da sport bude poveznica među susjedima, a ne razlog neprijateljstva i divljanja. Sve to snimili su i hrvatski novinari, ali zašto nikad nisu objavili ne mogu ja objasniti.

Istovremeno u VIP loži sjedio je i predsjednik HNS-a Davor Šuker sa cijelom delegacijom HNS-a, nitko od njih ni jednim potezom ni jednom riječju nije reagirao na sve ono za što mene uporno neopravdano proziva Šimunić i zapjenjena desničarska ekipa. Jednako tako, kad je Hrvatska zabila gol jedini čovjek u loži koji je skočio i burno proslavio naš gol bio sam ja, a Šuker i ekipa iz HNS sjedili su nepomično u svojim stolicama i šutili!

Zato, Šimuniću igraj nogomet, to dobro radiš, pusti politiku i lekcije iz povijesti! - stoji u priopćenju Željka Jovanovića. 

Pismo Šimunića komentirali su iz njegovog kluba, GNK Dinama, no oni su ipak podržali svog kapetana:

- Dinamo ne smatra kako je Josip povrijedio kodeks ponašanja sportskih djelatnika. Nije dao političko opredjeljenje već samo kao čovjek, nogometaš i bivši reprezentativac izrazio žal zbog izjava predsjednika Josipovića o hrvatskom nogometu i reprezentaciji te je odlučio reagirati. Klub stoji iza toga kako svatko ima pravo na svoje mišljenje i osobni stav pa tako i kapetan kluba. Njegovo pismo nije nas iznenadilo, znamo kako funkcionira, on je emotivna osoba, a izjava nije bila političkog karaktera već reakcija na izjavu predsjednika Josipovića i takva stavljena na društvenu mrežu - stav je zagrebačkog kluba. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 454
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani