Obavijesti

Sport

Komentari 30

Juventus ima novu 'desetku': Poruka za Barcu, City i ostale

Juventus ima novu 'desetku': Poruka za Barcu, City i ostale
1

Paul Pogba (22) od Superkupa protiv Lazija u subotu nosit će Juveovu "desetku". Za Francuza su zainteresirani mnogi europski velikani, no čini se da Pogba ostaje

VIDEO

Platini, Brady, Baggio, Del Piero, Tevez... Sad je red na Paulu Pogbi. Postoji li bolji način kako zadržati igrača od davanja "desetke" u klubu u kojem su taj dres nosili gore potpisani velikani? Teško. 

Paul Pogba od sljedeće sezone i službeno je nova Juventusova "desetka". Potvrdio je to europski viceprvak na službenoj stranici. Juventusov dres s brojem 10 bio je "na ledu" godinu dana nakon Del Pierovog odlaska u Australiju. 

Potom ga je uzeo Carlos Tevez, a sad ima novog vlasnika.

- Velika je čast nositi ovaj broj nakon svih velikana u Juventusu - rekao je Pogba, koji je postao drugi Francuz u povijesti Juventusa nakon Michela Platinija koji će imati čast braniti boje Stare dame u 'desetki'. 

U svom novom dresu francuski veznjak debitirat će protiv Lazija u subotnjem Superkupu. Talijani igraju  Šangaju, a utakmica bi trebala biti i debi Marija Mandžukića u službenim utakmicama za Juventus. 

- Nije lako nositi "desetku" na leđima. Paul me tražio broj 10 kako bi imao još veću odgovornost  - rekao je trener Juventusa Massimilliano Allegri.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 30

VIDEO

Hrgović nakon poraza: 'Ovako se ne mogu povući. Još jednom ću na put prema svjetskoj tituli'
VRATIO SE U ZAGREB

Hrgović nakon poraza: 'Ovako se ne mogu povući. Još jednom ću na put prema svjetskoj tituli'

I dalje mislim da sam izgubio od lošijeg borca. Nisam izgubio prekidom, već zbog puknute arkade. U trenutku prekida vodio sam 4-3 u rundama. Kako se osjećam, najradije više nikad ne bih boksao, objasnio je Hrgović

Hrvatska - Sjeverna Makedonija 3-0: Majer briljirao, prvijenac Marca Pašalića  za 'vatrene'
USPJEŠAN PRVI TEST

Hrvatska - Sjeverna Makedonija 3-0: Majer briljirao, prvijenac Marca Pašalića za 'vatrene'

Lovro Majer zabio je dva gola (10', 45') za pobjedu 'vatrenih' u prvoj pripremnoj utakmici za Euro. Marco Pašalić postavio je konačnih 3-0 prvim golom za hrvatsku reprezentaciju pred 8030 gledatelja na Rujevici
VIDEO Pogledajte crveni karton zbog kojeg je gazda Zrinskog raspalio po HNS-u i sucu Joviću
SAŽETAK: ZRINSKI - ŠIBENIK 0-2

VIDEO Pogledajte crveni karton zbog kojeg je gazda Zrinskog raspalio po HNS-u i sucu Joviću

OSIJEK - Šibenik je slavio 2-0 na vrućem gostovanju u Osijeku kod Zrinskog te u izravnom dvoboju izborio povratak u HNL nakon samo jedne sezone u drugoj ligi. Susret je sudio Fran Jović, koji je u prvom poluvremenu dosudio penal za Šibenik pa isključio krilnog igrača Zrinskog Petra Korova. U obje situacije sudjelovao je Korov, a nakon susreta predsjednik Zrinskog Ivan Komak rekao je da će tražiti Jovićevo izuzeće. Obrušio se i na HNS.