Obavijesti

Sport

Komentari 39

Juventus prekinuo napuljsko prokletstvo, kraj niza Monaca

Juventus prekinuo napuljsko prokletstvo, kraj niza Monaca
1

Osim sraza Barcelone i Atlética, u ligama "petice" ovu nedjelju igrala su se još dva derbija. Juventus je slavio kod Napolija 3-1, a Monaco i Bordeaux odigrali su 0-0...

VIDEO

Čak 14 godina Juventus nije pobijedio na San Paolu, sve do ove nedjelje. "Stara dama" slavila je protiv Napolija 3-1 i učvrstila vodeću poziciju u Serie A.

Paul Pogba donio je vodstvo Juveu malo prije isteka pola sata igre kada je jedan otpadak iz šesnaesterca Napolija fantastičnim volejem poslao u drugi kut. Bio mu je to prvi gol u prvenstvu nakon gotovo dva mjeseca.

Napoli se vratio u igru sredinom nastavka; u 64. minuti Miguel Britos nakon kornera je precizno pogodio za 1-1, ali samo četiri minute poslije na sličan način, poslije slobodnjaka Andree Pirla Martín Cáceres vratio je vodstvo Allegrijevima.

Potvrda pobjede gostiju stigla je u četvrtoj od šest minuta sudačke nadoknade nakon kontre koju je Arturo Vidal zaključio sjajnim šutom s 20-ak metara. Napoli je ostao na četvrtoj poziciji s 13 bodova zaostatka za Juventusom.

U francuskoj Ligue 1 Monaco i Bordeaux na stadionu Luja II. nisu se pretjerano proslavili. Njihov je dvoboj završio bez golova, što je značilo kraj niza "kneževa" od sedam uzastopnih pobjeda u svim natjecanjima.

Hrvatska reprezentativna "jedinica" Danijel Subašić branio je cijelu utakmicu i pomogao klubu da ostane na petom mjestu ljestvice s devet bodova manje od vodećeg Lyona i jednim više od Žirondinaca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 39

VIDEO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, gdje gledati uživo?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, gdje gledati uživo?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu, Hrvatska lovi prvi polufinale na europskim prvenstvima u povijesti

HNL transferi: Rusi zapeli za Miereza, Stoičkov doveo Stipića
PRATITE UŽIVO

HNL transferi: Rusi zapeli za Miereza, Stoičkov doveo Stipića

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje
Hrvatska - Sjeverna Makedonija 3-0: Majer briljirao, prvijenac Marca Pašalića  za 'vatrene'
USPJEŠAN PRVI TEST

Hrvatska - Sjeverna Makedonija 3-0: Majer briljirao, prvijenac Marca Pašalića za 'vatrene'

Lovro Majer zabio je dva gola (10', 45') za pobjedu 'vatrenih' u prvoj pripremnoj utakmici za Euro. Marco Pašalić postavio je konačnih 3-0 prvim golom za hrvatsku reprezentaciju pred 8030 gledatelja na Rujevici