Obavijesti

Sport

Komentari 54

Kalinić i Srna umalo se potukli u polufinalu ukrajinskog kupa

Kalinić i Srna umalo se potukli u polufinalu ukrajinskog kupa
4

Bivši igrač Hajduka zabio je za vodstvo gostiju i anuliranje prednosti Šahtara, no momčad Darija Srne izjednačila je preko Luiza Adriana iz penala u 77. minuti...

VIDEO

Burno je bilo u polufinalu ukrajinskog kupa u kojem je Šahtar u Lavovu odigrao 1-1 protiv Dnjipra te tako zahvaljujući 1-0 pobjedi iz prvog susreta u Dnjiipropetrovsku prošao u finale.

VIDEO

Gol za vodstvo gostiju i anuliranje prednosti Šahtara zabio je Nikola Kalinić u 30. minuti. Bivši igrač Hajduka je ukrao jednu loptu na desnoj strani i sjurio se prema golu te s ruba šesnaesterca lagano plasirao loptu pokraj istrčalog golmana Pjatova za svoj 18. gol u sezoni.

VIDEO

No, u 77. minuti iz penala je izjednačio Luiz Adriano za, pokazalo se, slavlje Šahtara. Bunili su se igrači Dnjipra jer je Gladkij olako pao nakon ubačaja Darija Srne iz slobodnog udarca s desne strane, no sudac nije promijenio odluku.

Na terenu je bilo i burno između dva hrvatska igrača. Darijo Srna s jedne i Nikola Kalinić s druge strane odigrali su cijelu utakmicu, a na kraju su se i verbalno pa umalo i fizički 'zakačili' na travnjaku . Suigrači su ih rastavljali pri izlasku s terena, a neslužbeno se doznaje kako je 'hrvatski obračun' nastavljen i u tunelu poslije utakmice. Imao je Kalinić i veliku priliku u sudačkoj nadoknadi, no njegov udarac iz voleja obranio je Pjatov .

Novi dvoboj ove dvije momčadi gledat ćemo već u subotu kada se sastaju u prvenstvu Ukrajine , a Dnjipro četiri dana nakon toga igra finale Europske lige u Varšavi protiv Seville . Šahtar trenutno drži drugo mjesto koje izravno vodi u Ligu prvaka, no Dnjipro je treći s mjestom za Europsku ligu iza Šahtara pet bodova i teoretski ga još uvijek može sustići.

Dinamo u finalu

Dinamo Kijev je nakon što je osigurao naslov prvaka Ukrajine izborio i finale ukrajinskog kupa. Momčad našega Domagoja Vide je nakon 0-0 iz prve utakmice kod Olimpika , na svom stadionu u uzvratu slavila 4-1 te tako uvjerljivo prošla u finale. Vida je i ovu utakmicu odigrao cijelu na poziciji desnog stopera.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu