Obavijesti

Sport

Komentari 32

Kalinić: Mandžo i ja možemo skupa, dobro smo surađivali

Kalinić: Mandžo i ja možemo  skupa, dobro smo surađivali
4

Dobro smo igrali bez obzira na prvi gol koji smo primili. Drago mi je zbog pobjede. Sad idemo dalje, rekao je Nikola Kalinić koji je zabio Rusiji u 3-1 slavlju u Rostovu

VIDEO

Bugarska, Malta i Rusija. Ante Čačić nakon utorka navečer ima tri od tri. 

Hrvatska je pobijedila Rusiju nakon preokreta 3-1.

- Imali smo šansi i u prvom dijelu. Dobro smo igrali bez obzira na prvi gol. U drugom smo poluvremenu počeli realizirati šanse, a imali smo još i neiskorištenih. Drago mi je zbog pobjede, a sad idemo dalje - rekao je Nikola Kalinić koji je zabio za 1-1.

Igrao je Nikola s Marijom Mandžukićem u napadu, Mandžo je također zabio, a od 16 igrača koje je Ante Čačić poveo u Rostov, šansu nije dobio samo Ivica Olić.

- Normalno da Mandžo i ja možemo skupa. Dobro smo surađivali, ali i cijela momčad. Svi smo bili dobri i iz toga je proizašao ovako dobar rezultat. Pokazali smo da u Rusiji možemo zabiti tri gola domaćinu - rekao je Kalinić, prenosi HNS-ova stranica.

Močinić: Dobili smo ih svojom kvalitetom

Stvarno smo dobro izgledali i šteta što smo rano primili pogodak. Nismo loše ušli u utakmicu i taj nas je gol malo presjekao. No, imali smo još šansi u prvom dijelu i izbornik nam je na odmoru rekao da ako tako nastavimo, golovi će sigurno doći, rekao je igrač Rijeke, Ivan Močinić.

- Kalinić i Mandžukić svjetski su napadači i sigurno im nije bilo teško. Odlično se slažu, ali mislim da je cijela momčad dobro reagirala i sada imamo još jedan sustav koji možemo iskoristiti na Europskom prvenstvu.

- Rusi su jedna od boljih momčadi protiv kojih sam igrao i ovo je bila baš dobra utakmica. Ipak, mi imamo igrače koji jednim potezom mogu odlučiti utakmicu, a i cijeli nam je kolektiv dobar. Mislim da smo Rusiju pobijedili svojom kvalitetom - dodao je Močinić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 32

VIDEO

Šok u Rijadu! Hrgović je izgubio od Duboisa tehničkim nokautom
PRVI FILIPOV PORAZ

Šok u Rijadu! Hrgović je izgubio od Duboisa tehničkim nokautom

Filip Hrgović izgubio je prvi put u 18. profesionalnom meču tehničkim nokautom u osmoj rundi protiv Daniela Duboisa. Djelovao je bolje većinu meča, ali dvije posjekotine iznad očiju bile su kobne

Stručnjaci o Hrgovićevoj borbi: 'Hrvat je lijen i nespreman, jel  on preskočio teretanu ili što?!'
VIDEO BORBE

Stručnjaci o Hrgovićevoj borbi: 'Hrvat je lijen i nespreman, jel on preskočio teretanu ili što?!'

Zanimljivo je bilo gledati meč preko komentara stručnjaka koji su ga prenosili uživo uz ring. To su ljudi s višegodišnjim iskustvom u boksu, a Filip ih je na startu oduševio. No oduševljenje se pretvorilo u nevjericu
HNL transferi: Bundesligaš želi Labrovića, Čabraji novi ugovor
PRATITE UŽIVO

HNL transferi: Bundesligaš želi Labrovića, Čabraji novi ugovor

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje