Obavijesti

Sport

Komentari 31

Kalinić: Nisam se još ispričao Srni, vidjet ćemo se u subotu

Kalinić: Nisam se još ispričao Srni, vidjet ćemo se u subotu
5

Dogodilo se što se dogodilo, imali smo žestoku raspravu na terenu, ali nismo se potukli. Nismo se još čuli niti smo se jedan drugome ispričali, kaže Nikola Kalinić

VIDEO

Strasti su se smirile. Nisam se još čuo sa Srnom. Već razmišljamo o sljedećoj utakmici protiv Šahtara za vikend, rekao je Nikola Kalinić za goal.com.

Darijo Srna i Nikola Kalinić žestoko su se "zakačili" nakon utakmice polufinala ukrajinskog kupa. Kapetan Šahtara i napadač Dnjipra umalo su se potukli.

VIDEO

Šahtar je prošao u finale ukrajinskog kupa, Srna je rekao kako su to bile emocije te da će opet biti u dobrim odnosima s Kalinićem kad se ponovno susretnu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Dogodilo se što se dogodilo, imali smo žestoku raspravu, ali nismo se potukli. Nismo se još čuli niti smo se jedan drugome ispričali. Ali vidjet ćemo se u subotu - rekao je Kalinić uoči utakmice Dnjipra i Šahtara u prvenstvu ovoga vikenda.

No hrvatski igrači neće se vidjeti na terenu. Kalinić neće biti ni na klupi.

- Igrat će rezerve. Čeka nas finale Europske lige u srijedu - dodao je Kalinić , koji će protiv Seville jurišati po naslov Europske lige na stadionu u Varšavi.

Youtube
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića