Obavijesti

Sport

Komentari 0

Karte će moći kupiti isključivo hrvatski državljani preko Uefe

Karte će moći kupiti isključivo hrvatski državljani preko Uefe
1

Karte će se moći kupiti isključivo putem internetske stranice EURO2016.com., a prijaviti se mogu samo navijači s hrvatskim državljanstvom ili prebivalištem u RH

VIDEO

Danas u 12.00 sati počele su prijave za karte za Europsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj za navijače. Prijave traju do 18. siječnja 2016. u 12.00 sati. 

Navijači, koji imaju želju ići na Europsko prvenstvo, karte će moći kupiti isključivo putem službene internetske stranice EURO2016.com., a za utakmice Hrvatske prijaviti se mogu samo navijači s hrvatskim državljanstvom ili prebivalištem u Hrvatskoj, prenosi HNS.

Redoslijed prijava ne utječe na kupnju karata

Ako interes za karte nadmaši raspoloživu količinu istih, Uefa će organizirati dodjelu prava na kupnju karata ždrijebom. Redoslijed prijava neće imati utjecaj na rezultate ždrijeba što znači da je nebitno prijavite li se danas ili na zadnji dan prijava. Vjerojatnost da dobijete mogućnost za kupnju karata je identična. 

Dalje, karte će se moći kupiti isključivo kreditnim karticama MasterCard ili Visa. Nije moguće platiti ostalim kreditnim karticama, debitnim karticama ili općim uplatnicama. Naplata će se izvršiti nakon završetka prijava i eventualnog obavljenog ždrijeba.

Cijene ulaznica

  • 75, 195, 395 i 595 eura za utakmicu otvaranja;
  • 25, 55, 105 i 145 eura za ostale utakmice u skupini i osmine finala;
  • 45, 85, 135 i 195 eura za četvrtfinala;
  • 65, 165, 295 i 495 eura za polufinala;
  • 85, 295, 595 i 895 eura za finalnu utakmicu.

Voucheri za drugi dio natjecanja

Od osmine finala pa do finala vrijede drugačija pravila. Za drugi dio natjecanja kupuju se uvjetne ulaznice, odnosno voucheri, koji vrijede i moći će se zamijeniti za ulaznice na za to predviđenim mjestima, ali samo u slučaju da Hrvatska igra svaku fazu drugog dijela natjecanja. 

Ako ne bude igrala, voucheri su nevažeći i dobit ćete povrat novca nedugo nakon završetka prvenstva na kreditnu karticu s koje su ulaznice plaćene. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Dinamo smijenio Vlatku Peras
PRELOMILI SU

Dinamo smijenio Vlatku Peras

Dugo se to spominjalo, ali iz tjedna u tjedan se Vlatka Peras pojavljivala na tribinama, kao i na radnom mjestu u Dinamu. No, na kraju je maknuta s dužnosti

'Petko, ostani': Navijači Dinama sa snažnom porukom Petkoviću, Ristovski poveo veliko slavlje...
REPORTAŽA S FEŠTE

'Petko, ostani': Navijači Dinama sa snažnom porukom Petkoviću, Ristovski poveo veliko slavlje...

Iza Dinama je turbulentna sezona puna uspona i padova, ali i slatkim krajem. 'Modri' su osvojili domaću trostruku krunu, ali možda im je najveća ovosezonska pobjeda atmosfera koju su izgradili s navijačima...
VIDEO Mbappe, koga to gledaš? Otkrili tko je misteriozna cura  s koje Francuz nije skidao pogled
OPROSTIO SE OD SUIGRAČA

VIDEO Mbappe, koga to gledaš? Otkrili tko je misteriozna cura s koje Francuz nije skidao pogled

Mbappe je u Cannesu organizirao oproštajnu zabavu za suigrače u PSG-u. Dok je razgovarao sa suigračima, za oko mu je zapela djevojka koja je mahala francuskom zastavom