Obavijesti

Sport

Komentari 30

Kek: Preuzmite odgovornost, igračima je bačena rukavica

Kek: Preuzmite odgovornost, igračima je bačena rukavica
1

Predsjednik i ja smo preuzeli odgovornost, vrijeme je da je preuzmu i igrači, kaže Kek. Očekuje se da će Kantridu napustiti igrači s kojima u klubu nisu zadovoljni

VIDEO

Najveća je ovo kriza Rijeke u dvije i pol godine stolovanja Matjaža Keka pod stijenama Kantride. Ispadanje iz Europe na samom početku, tri remija na startu HNL-a. Pobjeda je ono što Riječanima nasušno treba.

- Ne može se živjeti na računu stare slave, kako i ja, tako i moji igrači - rekao nam je jučer Matjaž Kek.

Učinio je slovenski trener mnogo dobroga za nogomet na Kvarneru, da nije bilo njega, vjerojatno ne bi bilo niti dvostrukog nastupa u skupinama Europske lige. I kad je Rijeci išlo, znao je biti kritičan.

Pa kako da ne bude kritičan sad kad klubu ne ide.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Predsjednik Mišković je preuzeo odgovornost. Odgovornost sam preuzeo i ja. Sad je vrijeme da je preuzmu u igrači - kaže Kek i nastavlja:

- Igračima sam ‘bacio’ rukavicu. Sad je sve na njima.

Kad Kek kaže da je igračima bacio rukavicu, misli na svoje riječi nakon remija sa Zagrebom. Tad je rekao kako je dovoljno branio igrače i kako to više neće raditi. Očekuje se da će Kantridu napustiti neki igrači s kojima u klubu nisu zadovoljni. Za početak su iz stručnog stožera otišla tri Kekova pomoćnika.

- Vjerujte mi, nije tu bilo nikakve zle krvi. Samo je došlo vrijeme za neke promjene koje smo već i prije planirali. Nisu ti ljudi krivi za naše lošije rezultate na početku sezone - rekao je Kek i zatim se osvrnuo na igračku križaljku.

- Tomečaku smo ponudili novi ugovor, moramo vidjeti kako će se razviti ta situacija. Prijelazni rok još dugo traje, ali zasad nema ništa konkretno - tvrdi slovenski trener.

Nije Rijeka u uzvratu protiv Aberdeena i u posljednje dvije utakmice HNL-a izgledala loše u napadu nego u obrani.

- Stvaramo prilike i zabijamo, ali problem je manjak agresivnosti. To moramo popraviti. Ne smije su upirati prstom samo u dečke iz obrane. Navijačima obećajem da ćemo protiv Lokomotive biti bolji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub