Obavijesti

Sport

Komentari 57

Klopp: Liverpool će osvojiti naslov prvaka u četiri godine

Klopp: Liverpool će osvojiti naslov prvaka u četiri godine
13

Privuklo me sve o čemu sam slušao i čitao, sve što sam osjećao kad sam pogledao neke jako velike utakmice Liverpoola, rekao je Klopp nakon preuzimanja Liverpoola

VIDEO

Apsolutno je sjajan osjećaj i velika čast biti ovdje. Ovo je jedan od najboljih trenutaka u mom životu, rekao je Jürgen Klopp nakon što je i službeno okončao sagu oko preuzimanja momčadi Liverpoola .

Nijemac je stavio potpis na ugovor koji će ga s klubom s Anfielda vezati do kraja sezone 2017./2018. vrijedan 20 milijuna eura. No čini se da novac i nije bio toliko presudan u njegovoj odluci da se iz Njemačke preseli na otok jer je bio fasciniran "redsima".

Pokretanje videa...

Reuters/PIXSELL 00:44

- Što me privuklo? Sve. Sve o čemu sam slušao i čitao, sve što sam osjećao kad sam pogledao neke jako velike utakmice. Volim nogomet, a intenzitet Liverpoolova načina igre jako je dobar za mene. Uvijek sam razmišljao o angažmanu u Engleskoj zbog načina i intenziteta ovdašnjeg nogometa, a Liverpool mi je bio prvi izbor. Sad imam priliku raditi ovdje i to je najbolja stvar koju sam mogao zamisliti - rekao je Klopp za službene stranice Liverpoola .

Četiri mjeseca trajao je Kloppov odmor i promišljanje o budućnosti, a onda je, odlaskom Brendana Rodgersa , stigla ponuda koju nije mogao odbiti.

- Nije to bila jako teška odluka. Završio mi je mandat u Borussiji Dortmund prije četiri mjeseca i razmišljao sam o tome što želim u budućnosti. Morao sam promisliti o svim stvarima koje su se dogodile u zadnjih 15 godina, ali četveromjesečnog odmora bilo mi je dosta. Vlasnici imaju san, i ja imam san pa nisu morali puno toga reći kako bih došao ovdje.

Na konferenciji za novinare u petak Klopp se, uspoređujući nadimak Joséa Mourinha Posebni, sebe nazvao - Normalnim.

"Redsi" se nakon osam kola Premiershipa nalaze u nezahvalnoj poziciji: na desetom su mjestu s 12 bodova. No vodeći Manchester City bježi svega šest bodova. Što očekivati od ove sezone, pitanje je koje se nameće svim prijateljima Liverpoola. A i Kloppu, naravno.

- Moram razgovarati s navijačima i onomu što očekuju jer očekivanja mogu biti jako velik problem, to je kao ruksak od 20 kilograma s kojim nije lako trčati. Moramo promijeniti način razmišljanja od onih koji sumnjaju do onih koji vjeruju. Sada.

- Molim vas, dajte nam vremena da radimo na planu osvajanja naslova. Budite strpljivi, ne kažem da ćete morati čekati 20 godina, ali u četiri godine nadam se da ćemo osvojiti jednu titulu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome