Obavijesti

Sport

Komentari 36

Klopp potvrdio: Dejan Lovren će propustiti Arsenal i United

Klopp potvrdio: Dejan Lovren će propustiti Arsenal i United
4

S ozljedama mišića se nikad ne zna. No mislim da bi se Dejan Lovren mogao vratiti nakon utakmice s Manchester Unitedom, rekao je menadžer Liverpoola Klopp

VIDEO

Hrvatski reprezentativac i stoper Liverpoola Dejan Lovren ozlijedio je zadnju ložu na Liga kup utakmici protiv Stoke Cityja. 'Redsi' su pobijedili 1-0, ali pod koju cijenu? Na utakmici su se, uz Lovrena, ozlijedili Philippe Coutinho i Kolo Toure.

Niti jedan od njih trojice neće putovati na utakmicu s Exeterom u petak, a povratak Lovrena se očekuje nakon Uniteda. Coutinho bi se trebao vratiti dva tjedna nakon hrvatskog stopera.

- Coutinho je malo ozbiljnije ozlijeđen nego Lovren, koji je, pak, više ozlijeđen od Kolo Tourea. Niti jedan od trojice nogometaša neće biti spreman za sutrašnju utakmicu s Exeterom - rekao je menadžer Liverpoola Jürgen Klopp te dodao konkretnu prognozu:

- S ozljedama mišića se nikad ne zna. No mislim da bi se Dejan mogao vratiti nakon utakmice s Unitedom.

Veliki je ovo udarac za Kloppa, kojem su ozlijeđeni svi stoperi. Radi kritične situacije u zadnjoj liniji, Nijemac je morao povući stopera Tiaga Ilorija (22) s posudbe u Aston Villi. Kloppova prognoza značila bi da će Lovren propustiti dva velika derbija, protiv Uniteda i Arsenala.

Osam ozljeda u četiri sezone

Dejan Lovren nema sreće s ozljedama. U zadnje četiri sezone čak je osam puta bio ozlijeđen. Zbog ozljede gležnja 2012. godine nije igrao mjesec dana preskočivši pet utakmica. 

Sezonu nakon, Lovren je ozlijedio zadnju ložu i preskočio pet utakmica u 25 dana. Zatim je ozlijedio gležanj da bi prošle godine imao problema s trbušnim zidom. Nekoliko tjedana nakon, ozlijedio je prepone, a početkom ove sezone imao je distorziju zgloba zbog koje je preskočio šest utakmica. 

Nedavno mu je protiv WBA stradalo koljeno, a sad se ponovo ozlijedio protiv Stokea.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 36

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović