Obavijesti

Sport

Komentari 8

Kobni Zekić: Dinamo i Ćiru je izbacio iz Kupa 2003. godine

Kobni Zekić: Dinamo i Ćiru je izbacio iz Kupa 2003. godine
1

Trener Osijeka Zoran Zekić kao igrač u prvenstvu nikad nije pobijedio Dinamo, no u Kupu ih je s Kamenom izbacio u osmini finala. Debitirati bi mogao Josip Brekalo

VIDEO

Moja posljednja utakmica protiv Dinama bila je 2007. Igrao sam za Cibaliju. Pobijedili su nas 4-0. Igrali su Modrić, Eduardo, Ćorluka... A joj, to je bilo strašno za gledati, prisjetio se Zekić.

Osijek od prije mjesec i pol i danas dvije su različite momčadi. Zoran Zekić dobio je u ruke “raštimani” orkestar, koji danas svira jako dobro. U posljednje četiri utakmice nemaju poraza, a u tih 360 minuta primili su samo jedan gol. Primjerice, u kolovozu su u četiri utakmice primili 12, a da nisu zabili ni jedan.

- Dobili smo na samopouzdanju. Ono što želim jest više ritma i agresije nego na posljednja tri susreta na gostovanjima. Želim da igramo kao protiv Hajduka i Rijeke - kaže trener Osijeka.

Dinamo dolazi istrošen protiv Bayerna, no Zekić smatra da to i nije neki nedostatak.

- Baš suprotno, ubacit će tri, četiri nova igrača i opet će letjeti terenom. Siguran sam da im to odgovara, nekad su utakmice bolje nego treninzi. Dok sam igrao, odgovarao mi je taj ritam srijeda - subota.

Za Dinamo je igrao 2004., no nije se dugo zadržao. U prvenstvu, primjerice, kao igrač, nikad u karijeri nije pobijedio Dinamo, no u Kupu im je dobro “zapaprio”. Te 2003. Zekić je igrao čudesno. Zabijao je u osam utakmica zaredom i u tom periodu zabio 11 golova.

- U Kupu nam je u Veliku stigao Dinamo, bila je osmina finala. Bilo je 1-1 i u produžecima, mislim da je bila 120. minuta, Kranjčar je napravio penal, a Jakirović zabio za pobjedu - prisjetio se Zekić, koji je Dinamu, u dresu Kamena te sezone, zabio i na Maksimiru.

- Pokušavam te igračke dane ostaviti iza sebe. Dočekujem Dinamo kao trener i ne vidim nijedan razlog zbog čega bi oni bili u boljoj poziciji od nas.

Mamić: Osijek je naš Bayern puta tri, taj susret moramo dobiti

Dinamo u Osijeku neće moći računati na Soudanija, koji će morati odraditi kaznu zbog nagomilanih žutih kartona.

- Bit će nešto promjena u sastavu i zbog Soudanija. Osijek je naš Bayern puta tri. Jedna od najvažnijih utakmica u sezoni i moramo pobijediti - rekao je trener Dinama Zoran Mamić.

Prve seniorske minute mogao bi dobiti i Josip Brekalo, koji je priključen momčadi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 8

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović