Obavijesti

Sport

Komentari 57

Korteo, slavlje uz skandiranje Draženu pa fešta s igračima...

Korteo, slavlje  uz skandiranje Draženu pa fešta s  igračima...
18

Futsal Dinamo u prvoj sezoni kao klub koji funkcionira po modelu 'jedan član, jedan glas', osvojio je drugu ligu, kup pa izborio 1. ligu. Navijači su to proslavili u nedjelju

VIDEO

Roditelji s djecom, djedovi i unuci, a na drugoj tribini BBB-ovci. Bez incidenata, crnih lista, policije. To je slika Futsal Dinama , koji je u prvoj sezoni kao klub koji uspješno radi po modelu "jedan član, jedan glas, osvojio drugu ligu, kup te izborio 1. ligu.

Futsal Dinamo punio je dvorane u Zagrebu, između ostaloga i Ciboninu dvoranu ispred koje su se navijači okupili u nedjelju te u korteu krenuli prema Domu sportova na posljednju utakmicu razigravanja za prvu ligu protiv Potpićana.

Već je tu počelo skandiranje Draženu, a nastavilo se u dvorani.

Pokretanje videa...

Goran Jakuš/PIXSELL 00:13

Dinamo je slavio 4-2, ali osigurao je prvu ligu još u prošlom kolu. Mini-Dinamo igra u dresovima u kojima je Dinamo 1967. godine osvojio Kup velesajamskih gradova.

Zapravo, gotovo istim dresovima, jer kako je Dinamovo malo "d" zaštićeno", Mini Dinamo je svoje malo nakosio i riješio taj problem.

VIDEO

Zabio i podigao majicu s likom Dražena

Više od 2000 ljudi napravilo je sjajnu atmosferu u Domu sportova, a kad je Matija Đulvat zabio za 2-0 i skinuo dres, nastala je ludnica.

VIDEO

Đulvat je ispod Dinamovog dresa imao Draženov dres. Na obljetnicu smrti košarkaškog Mozarta u dvorani je počelo skandiranje.

Igrači i navijači nastavili su slaviti i nakon utakmice, ispred dvorane Doma sportova.

Slika je to Futsal Dinama. Okupljanje navijača, korteo, puna dvorana, slavlje na parketu, slavlje igrača s navijačima na tribinama i još slavlje ispred dvorane.

Goran Jakuš/PIXSELL
Goran Jakuš/PIXSELL
Goran Jakuš/PIXSELL
Goran Jakuš/PIXSELL
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 57

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović
Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima