Obavijesti

Sport

Komentari 230

Kouassi i Vršajević spasili su Hajduk od poraza u Zagrebu...

Kouassi i Vršajević spasili su Hajduk od poraza u Zagrebu...
7

Zagreb je vodio 2-0 protiv Hajduka u Kranjčevićevoj. Zabili su 'pjesnici' u 2. i 17., ali Hajduk se vraća u samo pet minuta. Vršajević i Kouassi zabili su pred kraj 1. dijela

VIDEO

Nogometaši Zagreba i Hajduka zatvorili su 8. kolo HNL-a. Utakmica u Kranjčevićevoj ulici završila je bez pobjednika (2-2). Hajduk je tako ostao bez pobjede gotovo mjesec dana. "Bili" su posljednji put slavili protiv Zadra na Poljudu u kolovozu. Ovo im je šesta utakmica u kojoj ne znaju za pobjedu.

- Loše smo ušli u utakmicu. Zagreb nam je zabio iz dva udarca na gol. Nismo bili koncentrirani - rekao je kapetan Hajduka, Mario Maloča.

- Moglo je i bolje od ovoga - rekao je Lovre Kalinić, golman Hajduka i nastavio:

- Istina, malo sam slabije reagirao kod prvog gola Zagreba. Znam da ljudi sad od mene očekuju čuda nakon one dvije utakmice protiv Dnjipra. 

Igoru Tudoru pukao je glas pa je poslao uz teren svog pomoćnika Harija Vukasa. Isto je napravio Dražen Medić, trener Zagreba.

- Odigrali smo dobrih 20,30 minuta, ali smo se povukli pred kraj prvog dijela i to nas je koštalo - priznao je Željko Kopić, pomoćni trener "pjesnika".

Zagreb je dočekao Hajduk s podatkom da je zadnji put ovdje pobijedio Splićane prije gotovo šest godina, 10. kolovoza 2008. godine bilo je 3-0 za "pjesnike". Zagreb je u 17. minuta šokirao Hajduk. Vodili su "pjesnici" 2-0. 

Prvo je Jurendić u 2. minuti sjajno prošao, Bradarić ga nije htio rušiti, a Zagrebov nogometaš opalio je i zabio odličan gol za 1-0. Lovre Kalinić nije mogao ništa. Lopta je išla jako i po travi točno u kut. U 17. već je bilo 2-0. Lovro Medić zabio je nakon brze akcije domaćih. Hajduk je bio na koljenima. 

No vraćaju se splitski "bili". I to u pet minuta. Prvo je Avdija Vršajević zabio u 40. minuti, a potom je Kouassi u zadnjoj minuti prvog poluvremena poslao loptu u mrežu za 2-2, što će se pokazati i kao konačan rezultat.

Puno je bolje bilo prvo poluvrijeme. U drugom je igru dosta otežavao loš teren u Kranjčevićevoj ulici. Jurendić je mogao par minuta prije kraja postati junak, ali Lovre Kalinić obranio je njegov udarac. Junak je mogao biti i Tino Sven-Sušić, koji je iz teške pozicije u sudačkoj nadoknadi pogodio stativu.

HNL, 8. kolo:

  • Zagreb - Hajduk 2-2 (Jurendić 2, Medić 17 / Vršajević 40, Kouassi 45)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 230
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja