Obavijesti

Sport

Komentari 52

Kovač: Kramarić me podsjeća na mog šefa, Davora Šukera...

Kovač: Kramarić me podsjeća na mog šefa, Davora Šukera...
10

Kramarić je odigrao sjajno. Čak me i malo podsjeća na našeg predsjednika Davora Šukera. Onakve lažnjake nisam često vidio, ‘valjao’ je cijelu tribinu, kaže izbornik...

VIDEO

Pet debitanata je svoj posao odradilo odlično. Većinu tih momaka znam iz mlade reprezentacije, zaslužili su ulazak u najbolju momčad, rekao je izbornik Niko Kovač.

Tin Jedvaj, Duje Čop, Mario Pašalić, Marko Pjaca i Andrej Kramarić u Puli su prvi put zaigrali za Hrvatsku. Odmah po završetku utakmice izbornik je ušao u svlačionicu i čestitao im. Zna kako je njemu bilo na debiju, koliko znači izbornikova podrška. Čestitali su im i starosjedioci poput Srne, Olića, Modrića...

- Ova kombinacija starih i mladih je optimalna. Druže se, kvalitetno rade, stariji ih vode. Primljeni su kao da su ovdje s nama već godinama. Znate što? Kod njih nije bilo nikakvog straha niti treme - kaže Kovač.

Ne samo da nije bilo straha, Kramarić i Halilović igrali su kao da su u reprezentaciji godinama. Halilović je driblao, dizao publiku na noge, Kramarić asistirao...

- Alen je pokazao da je ekstra igrač prema naprijed, da ima potez, brzinu, ubrzanje, šut. Prezadovoljan sam njegovom igrom, ovo je njegova prva utakmica pod mojim vodstvom i svaka mu čast. Neka ovako nastavi, on je dobitak za Hrvatsku - rekao je Kovač, te se osvrnuo i na Kramarića:

- Upao je zbog Rakitićeve lagane ozljede, s kojom nismo željeli riskirati. Odradio je svoj posao odlično, vidjelo se da je pravi golgeter. Čak me i podsjeća na našeg predsjednika Davora Šukera. Onakve lažnjake nisam često vidio, ‘valjao’ je cijelu tribinu. On i Mandžo su se odlično dopunjavali.

Novi ciklus kvalifikacija, Kovačev prvi, počinje u utorak. Na Maksimir dolazi Malta. Ako je suditi po Cipru, nema straha. No ima kad se spomene zdravstveni karton.

- Vidjet ćemo hoće li ovo biti startna postava za Maltu. Pratit ćemo stanje Rakitića, nakon utakmice požalio se Mandžukić, Srna je osjetio aduktor... Ali vjerujem da će biti spremni - dodao je hrvatski izbornik.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani