Obavijesti

Sport

Komentari 280

Modrić definitivno otpao, Ćorić bez poziva, Kalinić i Šitum 'in'

Modrić definitivno otpao, Ćorić bez poziva, Kalinić i Šitum 'in'
4

KALINIIĆ NA POPISU Kovač je objavio popis za Gibraltar i Italiju. Kalinić se vratio u reprezentaciju. Čeka ga razgovor s kapetanom s kojim se "zakačio" u Ukrajini...

VIDEO

Niko Kovač objavio je popis 30 igrača na koje računa za dvije utakmice protiv Gibraltara (7. lipnja) i Italije (12. lipnja). Na popisu nema Luke Modrića koji zbog ozljede još nije počeo ni trenirati. U reprezentaciju se vraća Nikola Kalinić.

- Razgovarao sam danas s Lukom, on nije još u stanju ni trenirati, a kamoli zaigrati. Šteta što neće biti s nama, ali nema potrebe riskirati. Luka će odigrati još puno velikih utakmica. Sad se prvo treba oporaviti - rekao je Niko Kovač.

Reprezentacija se okuplja 3. lipnja u Zagrebu. Zbog klupskih obaveza kasnije će se priključiti Ivan Rakitić, Darijo Srna, Domagoj Vida, Danijel Pranjić i Gordon Schildenfeld. Hrvatska protiv Gibraltara igra 7. lipnja u 18.00 sati u Varaždinu, dok je kvalifikacijski ogled protiv Italije na rasporedu 12. lipnja u 20.45 sati u Splitu.

- Kraj sezone je uvijek zahtjevan za igrače. No pred nama je velika utakmica protiv Italije i to će biti dovoljan motiv za igrače da izvuku maksimum. Proširili smo kadar, a nakon Gibraltara ćemo skratiti popis - rekao je izbornik Kovač .

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Izbornik je gledao Ćorića, ali nije ga pozvao

Niko Kovač uživo je došao pogledati Dinamovog Antu Ćorića na derbiju protiv Hajduka. Ćorić je zabio, bio je jedan od najboljih igrača na terenu, a Kovač ga je podcrtao za utakmicu s Gibraltarom. No Ćorić će pričekati neku drugu priliku za debi u reprezentaciji. Kovač se odlučio za neke druge igrače.

Šitum: Šokiran sam pozivom u reprezentaciju

Na izbornikovom popisu od 30 igrača, pomalo iznenađujuće, našao se i Mario Šitum , koji igra u talijanskom drugoligašu Speziji.

Šitum je za goal rekao kako ne može vjerovati da ga je izbornik pozvao.

- Nisam imao pojma. Šokirao me ovaj poziv. Nisam mogao ni sanjati da ću biti pozvan. Ovo je za mene čudo - rekao je Mario Šitum , kojeg Spezija možda i ne pusti u reprezentaciju jer u to vrijeme klub igra s Bolognom kvalifikacije za ulazak u prvu ligu.

Nikola Kalinić opet u reprezentaciji

Niko Kovač među 30 igrača pozvao je i Nikolu Kalinića. Imat će Kalinić i Srna vremena za razgovor i isprike nakon sukoba u polufinalu ukrajinskog kupa. Tada se hrvatski dvojac žestoko "zakačio" nakon utakmice.

VIDEO

- Dogodilo se što se dogodilo, imali smo žestoku raspravu, ali nismo se potukli. Nismo se još čuli niti smo se jedan drugome ispričali - rekao je nedavno Kalinić .

Izbornikov popis:

  • Golmani: Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Hajduk), Ivan Vargić (Rijeka)
  • Braniči: Vedran Ćorluka (Lokomotiv), Tin Jedvaj (Bayer), Marin Leovac (Rijeka), Dejan Lovren (Liverpool), Danijel Pranjić (Panathinaikos), Gordon Schildenfeld (Panathinaikos), Darijo Srna (Šahtar), Ivan Tomečak (Rijeka), Domagoj Vida (Dynamo Kijev), Šime Vrsaljko (Sassuolo)
  • Vezni: Milan Badelj (Fiorentina), Marcelo Brozović (Inter Milano), Alen Halilović (Barcelona B), Mato Jajalo (Palermo), Mateo Kovačić (Inter Milano), Mario Pašalić (Elche), Ivan Rakitić (Barcelona), Marko Rog (Split)
  • Napadači: Nikola Kalinić (Dnipro), Andrej Kramarić (Leicester City), Mario Mandžukić (Atletico), Ivica Olić (HSV), Ivan Perišić (Wolfsburg), Marko Pjaca (Dinamo), Ante Rebić (Leipzig), Anas Sharbini (Rijeka), Mario Šitum (Spezia).
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 280
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića